«جعفر ذره بینی»در ابتدای این نشست گفت:اتاق بازرگانی اصفهان به همت مدیران صنایع نساجی و سایر بخش ها در 80 سال پیش پایه گذاری شد و شهر اصفهان توانست به همت صنایع نساجی در کنار زاینده رود پر آب نقش موثری در صنعتی شدن کشور داشته باشد.
وی یکی از لقب های شهر اصفهان را «منچستر ایران» عنوان کرد و گفت:به دلیل کارخانه های متعدد ریسندگی و بافندگی در اصفهان همانند شهر منچستر انگلیس شده بود و از این رو اصفهان را به این لقب نام نهادند.
ذره بینی از وجود هشت هزار واحد صنعتی در استان اصفهان خبر داد و گفت:صنعت نساجی با وجود مسایل و مشکلات متعدد همچنان بیشترین تعداد واحد را به خود اختصاص داده است.
وی سهم صنعت نساجی کشور را 5 درصد کل صنعت کشوربرشمرد و گفت:4 درصد ازش افزوده صنعت و 13 درصد تولید ناخالص ملی به این صنعت اختصاص دارد.
وی از فعالیت 9 هزار و 700 واحد صنعتی نساجی در کشور خبر داد و گفت:بیش از 400 هزار نفر در این صنعت به صورت رسمی مشغول فعالیت می باشند .
ذره بینی سرمایه گذاری در صنعت نساجی کشور را 3 میلیارددلار عنوان کرد و گفت:وجود کارخانه های ریسندگی و بافندگی متعدد ودانشکده تخصصی صنایع نساجی در یکی از بهترین دانشگاههای صنعتی کشور در اصفهان سبب شده این استان به عنوان قطب نساجی کشور شناخته شود.
وی اضافه داشت:شرکت های بلژیکی می توانند استان اصفهان را به عنوان پایلوت نساجی قرار دهند و از این استان سایر کشورهای منطقه را تحت پوشش تولیدات مشترک قرار دهند .
وی نقش اتاق بازرگانی در معرفی فرصت های تجاری و سرمایه گذاری استان اصفهان به هیات های خارجی رامهم ارزیابی کرد و گفت:هیات های اقتصادی خارجی می توانند از طریق اتاق ،طرف های تجاری خود را شناسایی کنند و فعالیت های مشترک سرمایه گذاری انجام دهند.
«الیزابت فرانکرک هوفن» «Elizabet»رایزن بازرگانی سفارت بلژیک در ایران در این نشست گفت:بزودی صنعت ماشین سازی نساجی بلژیک فعالان نساجی ایران را در جریان آخرین تکنولوژی های خود قرار خواهد داد.
وی تصریح کرد:تولیدکنندگان اصلی بلژیکی تازه ترین نوآوریهای خود را به مدیران و تکنسین های ایرانی معرفی می کنند.
'یرون ویتس' دبیر اتحادیه سازندگان ماشین آلات نساجی بلژیک نیز در این نشست گفت: صنعت ماشین سازی نساجی بلژیک شامل بالغ بر 40 شرکت است که با گردش مالی 920 میلیون یورو حدود سه هزار و 900 نفر را مشغول کار کرده است.
وی با بیان اینکه این شرکت ها در بخش های منسوجات خانگی و فنی شامل فرش، پرده، مخمل، رو تختی و پارچه پوشاک فعالیت می کنند، اظهار داشت: بلژیک سریعترین ماشین بافندگی « ایرجت» دنیا را تولید می کند.
ویتس گفت: شرکت های ماشین سازی نساجی بلژیک استراتژی رهبری تکنولوژی را دنبال می کنند و این موضوع باعث شده که همیشه جزو پنج رده اول ثبت اختراعات و نوآوری ها در این بخش در جهان باشند.
وی اظهار داشت: صنایع ماشین سازی بلژیک هفت درصد از ارزش افزوده خود را در بخش تحقیق و توسعه سرمایه گذاری می کند و 10 درصد از کل محققان برجسته بلژیک را در استخدام دارد.
در پایان این نشست فعالان اقتصادی استان
اصفهان در بخش نساجی با همتایان بلژیکی به گفتگو و مذاکره پرداختند.
انتهای پیام/ز