به گزارش
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ سلطانی فر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در مراسم تجلیل از 200 سرمایه گذار در عرصه گردشگری اعلام کرد: مجمع جهانی اقتصاد در رابطه با وضعیت گردشگری 140 کشور جهان آماری را به تصویر کشیده است که بر اساس شاخص رقابت پذیری سفر به سه زیر شاخه تقسیم میشود.
وی در ادامه افزود: شاخههای تقسیم شده شامل چارچوبها و رویکرد کلی کشورها در بخش گردشگری کشور ما رتبه پایینی دارد، درخصوص زیرساختها و فضای کسب و کار کشورمان رتبه 96 را دارد و درمورد شاخص منابع طبیعی ایران رتبه 74 را دارا است. البته میانگین رتبه گردشگری کشور 98 است که در مقایسه با سال 2012 حدود 16 درصد رشد داشتهایم.
وی با بیان اینکه بخش گردشگری در یک موضوع رتبه اول را داشت، بیان کرد: بخش گردشگری ایران در موضوع ارزان بودن برای گردشگران خارجی رتبه اول را دارد.
سلطانی فر تاکید کرد: در حال حاضر من به عنوان رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری پاسخگو به اتفاقات 8 ماه گذشته هستم اما 80 سال قبل به کسانی مربوط میشود که بر سر کار بودهاند.
وی اظهار داشت: دولت به عرصه گردشگری 300 میلیون تومان بودجه وارد کرده که در مقابل حدود 19 هزار میلیارد تومان از بخش درآمد کسب شده است.
وی در رابطه با برگزاری روز جهانی گردشگری در 5 مهر ماه بیان کرد: با دعوت از رئیس قوه مقننه میخواستیم ایشان را در جریان موانع و مشکلات این بخش قرار دهیم.
سلطانی فر گفت: در سال 93، 80 درصد بودجه کشور جاری و 20 درصد به بخش عمران تعلق گرفت، البته به شرطی که تضمین برای کسب درآمد وجود داشته باشد.
وی در ادامه افزود: اولین پروژهایی که در سال 93 به تصویب رسید و بودجه دریافت کرد یکی از پروژه های پیشنهاد شده از طرف سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری بود.
معاون رئیس جمهور با بیان اینکه یکی از مهمترین فعالیتهای اقتصادی کشورمان گردشگری است اظهار داشت: شرایط بخش گردشگری بهتر خواهد شد اما نه به صورتی که بانکها درشان باز شود و به هر پروژه ای تسهیلات دهند بلکه باید پروژه توجیه اقتصادی خوب داشته باشد تا بانک مطمئن از بازگشت سرمایه واگذار شده باشد.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در ادامه افزود: معوقات بانکی 80 هزار میلیارد تومان است.
سلطانیفر با اشاره به اینکه برای اولین بار سازمان صنایع دستی و گردشگری از 20 کارگروه ابلاغ شده یک کارگروه مستقل دارد، اظهار داشت: در صورتی که بخواهیم در سال 1404 به اهداف سند چشمانداز برسیم باید هتلهای 4 و 5 ستاره سه برابر شود یعنی در هر سال 25 الی 30 هتل اضافه شود.
انتهای پیام/