به گزارش
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ ایرباس 380 یکی از پیشرفتهترین هواپیماهای دو طبقه مسافربری جهان است که لقب غول پیکرترین هواپیمای مسافربری جهان را یدک میکشد که تا 550 مسافر را حمل کند و برای نشست و برخاست به فرودگاههای مجهز، به باند پروازی با طول بسیار بالا، راههای خزش عریض، جتویهای (JetWay) مخصوص برای تخلیه مسافران طبقه دوم و امکانات اضطراری ویژه نیاز دارد.
خوشبختانه در کشور ما با پیشرفت بخشهای فرودگاهی باعث شده تا هواپیمایی امارات با غول پیکرترین هواپیمای مسافربری دنیا یعنی ایرباس 380 در هشتم مهرماه عازم ایران شود زیرا فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) میتواند به راحتی این هواپیما را پذیرش کرده و به مسافران و خدمه پرواز آن سرویس دهد.
در سراسر جهان بیشتر از چهل هزار فرودگاه ساخته شده که طبق آخرین آمارها در سال 2014 فقط 41 فرودگاه توانایی پذیرش ایرباس A380 را دارند و فرودگاه امام خمینی (ره) به عنوان چهل و دومین فرودگاه در سطح جهان بوده که قابلیت پذیرش این هواپیما را پیدا کرده است و ورود ایرباس A380 به فرودگاه امام خمینی (ره) آغاز یک تحول جدید در صنعت حمل و نقل هوایی جمهوری اسلامی ایران است.
اما چرا ورود غولپیکرترین هواپیمای مسافربری جهان به ایران برجسته شد؟ این روزها ترافیک هواپیماهای عبوری از آسمان کشورمان نسبت به سال گذشته دو برابر شده و باتوجه به ایمنی آسمان ایران شرکتهای هواپیمایی دارنده ایرباس A380 برای ایمن بودن مسافران و همچنین عدم ایجاد مشکل برای این هواپیما پروازهای خود با A380 را از فراز ایران انجام میدهند ، اما برخی از رسانههای غربی از عدم توانایی ایران برای سرویس دهی به این هواپیما در شرایط اضطراری پرواز در کشورمان خبر می دهند که نشست و برخاست ایرباس A380 هواپیمایی امارات در فرودگاه امام خمینی تهران این شبهه را از بین میبرد.
نکته دوم اینکه تنها حدود یک هزارم فرودگاههای جهان به امکانات مناسب برای پذیرش ایرباس A380 مجهز شده اند و اینکه نام کشور ما در بین کشورهای پذیرنده ایرباس A380 قرار گرفته نمایانگر پیشرفت جمهوری اسلامی ایران در صنعت حمل و نقل هوایی و بهویژه بخشهای فرودگاهی است.
مضاف بر این دو علت با توجه به گسترش روز افزون طرح شهر فرودگاهی فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) و تبدیل این فرودگاه به قطب ترانزیت هوایی منطقه و برای جلب نظر شرکتهای هواپیمایی خارجی نسبت به انجام پرواز به ایران با ایرباس A380 که بیش از 500 مسافر را حمل میکند، برجسته کردن این خبر امری قابل توجه محسوب میشد.
گفتنی است؛ طبق اعلام برنامه پروازی این شرکت، ایرباس فردا هشتم مهرماه A380 ساعت 16 در فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) به زمین خواهد نشست.
انتهای پیام/
ما پراید تولید میکنیم!!!! a380 با پراید مقایسه کنین حالا ببینین ما چقدر جلو تر از ایناییم
در ضمن اینم جای افتخار داره که با این همه تحریم ایران تونسته هواپیما هاشو سرپا نگه داره حتی بویینگ و ایرباس که آمریکایی اند و یک قطعه هم برای تعمیر وارد ایران نمیشه.
دوستان ما كشورى هستيم كه روزگارى شركت بويينگ امريكا هواپيماى بويينگ ٧٤٧ اس پى رو به سفارش شركت هواپيمايى ايران اير براى اولين بار ساخت
در اون زمان شركت هواپيمايى امارت هنوز تاسيس نشده بود
حالا به جايى رسيديم كه وقتى هواپيماى اونا مياد داريم خوشحالى ميكنيم و پا ميشيم ميريم فرودگاه امام تا براش دست تكون بديم و ببينيمش و بعد اسم اينو ميذاريم پيشرفت!!!
بودن سطح پشت بام حساس است و هواپیمای آنتونوف ۱۴۰ تنها بعد از دو ثانیه پرواز یکی از موتورهایش را از دست میدهد .
از کجا به کجا رسیده ایم؟؟
پس کو عکس ؟
نشستن یه هواپیما مگه افتخار داره؟!!!!!!!!!!!!!
هر وقت خودمون ساختیم افتخار داره ؟!!!!!!!!!
آفرين . در حد خودش هم يك پيشرفته و هم افتخاره... بالاخره بايد از يك جايي شروع كرد
حالا ما از این که هواپیمای شرکت اماراتی در فرودگاه ما می نشیند افتخار کنیم؟
حالا ما از این که هواپیمای شرکت اماراتی در فرودگاه ما می نشیند افتخار کنیم؟
ب...
همچین کاری بزند افتخارمیکنم
عجب افتخاری !!!
کشور سازنده ایر باس A380 باید چی بگه؟؟؟
خواهش میکنم از لحظه نشست این هواپیما فیلم بگیرید . تو سایت قرار بدید.
ممنون میشم
امیر قاسمی از ساری
انشاالله در ورود هواپیماهای نو و پیشرفته به مسولین تلاش داشته باشند
دفعه ي اولي كه تيتر(هواپبيماي A380 ايرباس در راه ايران) راديدم فكر كردم 3-4 تا از اين نوع هواپيماي پيشرفته توسط ايران خريداري شده!!! كه طنز زيبايي داشت
دفعه ي اولي كه تيتر(هواپبيماي A380 ايرباس در راه ايران) راديدم فكر كردم 3-4 تا از اين نوع هواپيماي پيشرفته توسط ايران خريداري شده!!! كه طنز زيبايي داشت