به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران ، در ادامه برگزاری همایش های شبانه نمایشگاه یاد یاران ۹۳ در بوستان لاله، سردار محمد رضا یزدی، معاون امور حقوقی و پارلمانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی میهمان نمایشگاه شد.
سردار محمد رضا یزدی در این جلسه با اشاره به نقش به سزای حضرت امام در شکل گیری روحیه و اعتماد به نفس گفت: حضرت امام خمینی(ره) بعد از انقلاب اسلامی ، روح خود باوری و اعتماد به نفس را در جوانان دمید. شهدای جوانی که در زمان جنگ و ایام دفاع مقدس هر کدام شان یک فرمانده قابل اعتماد بودند، همان کسانی بودند که تا پیش از انقلاب حتی اجازه نداشتند در امور اولیه نظامی وارد شوند.
وی با اشاره به میزان محدودیت ها و محرومیت ها زمان قبل از انقلاب در حوزه نظامی وجود داشته به نا آشنایی افسران نیروهای مسلح با ادوات نظامی اشاره کرد و گفت: در زمان پیش از انقلاب حتی افسران و فرماندهان ایرانی اجازه نداشتند به موشک های خودشان دست بزنند و به تعبیری خاک روی آن را بردارند و همه این امور به دست مستشاران امریکایی انجام می شد.
اما در جنگ همان ها توانستند انواع موشک های دوربرد را تولید کنند و ما مورد استفاده قرار دهیم. وی در ادامه به ذکر نمونه هایی از رشادت های رزمندگان در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: در آن دوران بچه های ۱۴ یا ۱۵ ساله خودشان را به جبهه ها می رسانند. دستور این بود که آموزش های طاقت فرسا برای زده شدن آن ها و برگشت به شهرهایشان راحی شود؛ ولی آن ها همچنان پای کار می ایستادند.
معاون امور حقوقی فرمانده سپاه پاسداران ادامه داد: گردان جعفر طیار که به دستور حاج همت تشکیل شد از این نمونه نوجوانان ۱۴ تا ۱۵ سال یاد داشت که بیشترشان هم به درجه شهادت رسیدند.
سردار یزدی در بخش دیگر صحبت هایش در خصوص میزان اثرگذاری شهدا در زندگی این روزها و ترس دشمن از الگو بودن آن ها صحبت کرد و گفت: دشمن در مورد سلاح های اتمی و موشک ها به ما فشار می آورد ومی خواهد تحریم ها را بیشتر کند، این در حالی است که تعداد سلاح های موشکی آن ها و تاسیسات اتمی شان به مراتب از ما بیشتر و قوی تر است، این سخت گیری و ترس آن ها در ظاهر مربوط به سلاح اتمی و هسته ای است ولی در واقع آن ها از اعتقادات مردم ما می ترسند؛ آن ها از این که فرزندان ما با سبک و مدل همت ها و افشردی ها تربیت شوند واهمه دارند.
معاون فرمانده کل سپاه با اشاره به روحیات انقلابی و مبارزه با ظلم رزمندگان ادامه داد: آنها می دانند که اگر نسل جوان ما همان منش و روش را پیش بگیرد و به رزمندگان و شهدا مانند الگوهایش بنگرد بار دیگر عرصه را بر دشمنان اسلام و ظالمان تنگ خواهد گرفت و آن ها این را نمی خواهند. شما می بینید آن ها در سالروز بمباران هیروشیما برای کشته شدگان گل می فرستند و مراسم یاد بود می گیرند. اما وقتی قرار است، یک شهید گمنام در پارک یا دانشگاهی دفن شوند؛ به تکاپو می افتند و رسانه هایشان جنگ های رسانه ای راه می اندازند.
انتهای پیام/