به گزارش دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران؛ یکی از ضرورتهای دستیابی به خلاقیتهای علمی، دسترسی به اینترنت سریع است و در دنیای امروز، اگر کشورهای در حال توسعه و مشکلاتشان را کنار بگذاریم، میبینیم که ملل پیشرفته با اینترنت سریع خود را برای آینده آماده میکنند.در ایالات متحده، آمریکاییها هماکنون بیش از هر زمان دیگر ویدئو به صورت جاری میبینند و خانههای هوشمند آینده وابسته به اینترنت پهنباند هستند. شهروندان آمریکایی بیشتر فایلهای گوشیهای هوشمند، تبلتها و لپتاپهای خود را به صورت ابری ذخیره میکنند و تماسهای تلفنی هم روز به روز بیشتر به جای شیوه روتین، از طریق وای فای صورت میگیرند.
اما بر اساس گزارش های انجام شده، در سه ماهه نخست سال ۲۰۱۴، این کره جنوبی بوده است که با سرعت متوسط اینترنت ۲۳٫۶ مگابیت در ثانیه پیشتاز بوده است و سرعت متوسط دسترسی در اینترنت بیشتر از ۱۰٫۵ مگابیت نبوده است و این در حالی است که نتفلیکس برای مشاهده ویدئوهای اولترا اچ دی، سرعت ۲۵ مگابیتی را توصیه میکند. حالا خانه یک آمریکایی را در نظر بگیرید که در آن چند عضو خانواده بخواهند، هر یک به صورت جداگانه ویدئو ببینند و همه بخواهند از یک اتصال اینترنتی استفاده کنند.
حتی کشورهایی مثل لاتویا و جمهوری چک و فنلاند با سرعتهای اینترنت ۱۲، ۱۱٫۲ و ۱۰٫۷ مگابیت در ثانیه، جلوتر از آمریکا هستند. تازه باید این را در نظر بگیرند که سرعت اینترنت پهنباند در آمریکا گران است و هر کاربر آمریکایی بابت اینترنت، سه برابر یک بریتانیایی و پنج برابر یک شهروند کره جنوبی، هزینه میکند.
انتهای پیام/
دوستان کم لطفی نکنن اوضاع اینترنت ما اینقدرام بد نیست. مخصوصا الان که یه مقدار بازار رقابتی تر شده
شاهد عینیش خودم هستم. کاربر اینترنت 3.5مگابیتی مخابرات هستم.
اینایی که دم از دایال آپ و رتبه آخر از اول ایران میزنن یا ذهنشون تو گذشته گیر کرده یا غرض مرضی دارن
إن شاء الله نوه هامون استفاده میکنن.(در اون زمان ژاپن داره 8G رو اندازی میکنه...)
خدایا شکرت...
چرا اسم ايران رو توي اين رده بندي نياوردن؟؟
چيه؟؟!! خجالتتون ميگيره؟؟!!!
اینکه اینترنتمون سرعت پایینه
اما این کجا و ان کجا ؟؟؟؟!!!!!!
بعد کشور ما هنوز 2 مگا بیت هم براش رویاست
تازه خیلی هم گرونه
نگین نیست هست
ولی با این قیمت ها