امیر هوشنگ مهریار روانشناس در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: افسردگی فصلی بیشتر در کشورهایی دیده میشود که بین فصول مختلف تفاوت زیادی وجود دارد و بیماری بسیار مهمی محسوب نمیشود.
وی افزود: ممکن است اقلیت بیماران افسرده به افسردگی فصلی مبتلا شوند. این گونه افراد با دارو درمانی بهبود مییابند. در بعضی افراد نیز افسردگی فصلی بیشتر در کشورهایی دیده میشود که بین فصول مختلف تفاوت زیادی وجود دارد و بیماری بسیار مهمی محسوب نمیشود.
وی افزود: ممکن است اقلیت بیماران افسرده به افسردگی فصلی مبتلا شوند. این گونه افراد با دارو درمانی بهبود مییابند در بعضی افراد نیز افسردگی فصلی در پاییز یا زمستان دیده میشود به طور کلی در فصلهایی از سال که هوا رو به سردی میرود احتمال ابتلا به این بیماری بیشتر است.
این روانشناس ادامه داد: هنوز مشخص نشده است که افسردگی فصلی به دلیل تغییرات آب و هوایی یا بیوشیمیایی در فرد به وجود میآید. همچنین امکان بهبودی فرد مبتلا به این بیماری با اتمام فصل وجود دارد.
مهریار با اشاره به بهترین اقدام برای مبتلایان به افسردگی فصلی اظهار داشت: افراد مبتلا به افسردگی باید فعالیت را بیشتر کنند و اطرافیان اینگونه افراد شرایط فعالیت و شادی آنها را فراهم کنند.
وی بیان کرد: فعالسازی فرد مبتلا به افسردگی فصلی یکی از راههای بهبود بیماری آنها است.
انسانهای افسرده تمایل به خودداری از مسائلی دارند که سبب شادی آنها میشود بنابراین فعالیت میتواند در از بین بردن افسردگی بخصوص از نوع فصلی آن تاثیر بگذارد.
انتهای پیام/