کارشناس وزنه‌برداری کشورمان در خصوص عملکرد وزنه برداران سبک وزن و سنگین وزن گفت: تیم وزنه برداری کشورمان با ترکیبی ناقص در مسابقات آسیایی حضور یافتند و نتوانستند انتظارات را برآورده کنند.

محمدحسین برخواه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: تیم وزنه برداری کشورمان با هفت ورزشکار به اینچئون اعزام شدند که در اصل نفراتی که برای اخذ مدال رفتند 6 نفر بودند زیرا بهادر مولایی با مصدومیتی که داشت آمادگی حضور در مسابقه را نداشت.

وی در ادامه در خصوص حضور مجید عسگری بیان کرد:‌ شاید از عسگری زیاد انتظار مدال نداشتیم  فقط انتظار حضور در مسابقات آسیایی بود که به آن جامه عمل پوشاند در حرکت یک ضرب عسگری خوب عمل کرد ولی در حرکت دو ضرب توقع بیش از این داشتیم ولی در مجموع  در وزن 56 کیلوگرم برای مسابقات بعدی می‌تواند خوب عمل کند.

برخواه در رابطه با عملکرد بهروزی تصریح کرد: بهروزی در مسابقات قبل رکورد خوبی از خود به جا گذاشته بود ولی مقداری از فرم مطلوبش فاصله گرفته بود و نتوانست آن طوری ک در تمرینات بود وزنه بزند، بهروزی باید تمام توان و تمرکز خود را برای مسابقات جهانی بگذارد آنجا می‌تواند مدال کسب کند.

وی درباره کیانوش رستمی گفت:‌ رستمی رکورد نسبتا خوبی زد و مدال طلایی که در مسابقات جهانی گرفته بود فاصله چندانی با قهرمان جهان نداشت 20 سال بود که ورزشکاری به وزن 218 کیلوگرم نزدیک نشده بود ولی وزنه بردار چین این کار را کرد.

کارشناس وزنه برداری در رابطه با عمکرد رسول تقیان اذعان داشت:‌ تقیان اولین حضور رسمی‌اش در وزن 85 کیلو بود اگر به او کمی زمان بدهیم و این ورزشکار کمی جا بیافتد یکی از مودعیان مدال در این وزن خواهد بود.

وی همچنین در خصوص نواب نصیری شلال گفت:‌ نصیر شلال از لحاظ روانی و فکری آمادگی کامل نداشت با  این روحیه برای مسابقات جهانی که 40 روز دیگر برگزارمی‌شود کار سختی خواهد داشت زیرا رکورد‌ها بالا است و باید رکوردی بالاتر از 415  کیلو بزند و با وضعیت بهتری در این مسابقات حضور یابد.

برخواه درباره‌ عملکرد سلیمی بیان کرد:‌ سلیمی بهترین عملکردش را در این دوره از مسابقات از خود نشان داد ولی نباید فراموش کرد وزنه برداری روسی برنامه ریزی دارد و نمی‌خواهد عنوان قهرمانی جهانی را به ایران پس بدهد سلیمی در مسابقات جهانی کار سختی دارد و باید به وزنه بالاتر از 470 کیلو فکر کند.

وی در خصوص اینکه سبک وزن‌ها وزنه‌های سنگین‌تری را در تمرینات می‌زنند ولی چرا نتوانستند در مسابقات همان وزنه‌ها را با موفقیت به  بالای سر ببرند افزود:‌این امر طبیعی است  ورزشکاران با 5 الی 6 کیلو وزن بیشتر در تمرینات حضور پیدا می‌کنند ولی برای مسابقات به دلیل کم کردن وزن خود و استرس مسابقه نمی‌توانند وزنه‌های مورد نظری بالای سر ببرند.

برخواه در پایان در خصوص موفقیت وزنه برداران ایرانی و راهکارهایی که در مسابقات جهانی می‌توانند از خود ارائه دهند خاطرنشان کرد: به نظرم بهتر است این 40 روز به 2 بخش تقسیم شود سه هفته اول تمرینات را با حجم بیشتری انجام بدهند و سه هفته دوم از حجم تمرینات کم کنند تا بتوانند به رکورد‌ها اضافه کنند و با برنامه ریزی دقیق وزنه برداری خود را به فرم ایده آل برسانند تا با موفقیت در مسابقات جهانی شرکت کنند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار