کامران یوسفی راد در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: زمان کوددهی محصولات گلخانه ای به قبل و بعد از کشت تقسیم می شود.
وی تشریح کرد: در کوددهی بعد از کشت، کود می تواند در هر نوبت آبیاری یا در فواصل مشخص به محیط رشد محصول اضافه می شود.
یوسفی راد ادامه داد: هدف از کوددهی قبل از کشت، فراهم نمودن مقدار جزیی از مواد غذایی در محیط کشت است تا محصول تازه کشت شده برای رشد سریع به اندازه کافی مواد غذایی داشته باشد.
مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: مهم ترین کودهای بعد از کشت برای کشت های گلخانه ای کودهای مایع یا قابل حل در آب هستند که در کودآبیاری مورد استفاده قرار می گیرند.
وی اظهار داشت: مصرف کودها همراه با آب آبیاری در گلخانه ها ضمن افزایش کارآیی مصرف کودها راهکاری برای کاهش هزینه های تولید است.
مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی افزود: مقدار و زمان کوددهی در گلخانه ها به نوع و مرحله رشد محصول، نوع و نسبت کودهای مصرفی، نوع بستر کشت، شرایط آب و هوای داخل گلخانه ها(به ویژه دمای هوای آزاد) و مقدار آّب آبیاری بستگی دارد.