معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: افزایش تولید گوشت قرمز، کاهش میزان واردات آن، اشتغال‌زایی و فعال شدن نیروهای غیرفعال و بیکار چند مزیت پرواربندی دام تلقی می‌شود.

غفور عبداللّهی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: پرواربندی دام راهکار‌ی ‌برای کاهش هزینه‌ تولید پروتئین برای دامدار و البته جامعه، سودآوری فعالیت اقتصادی را نیز تضمین می‌کند.

وی تصریح کرد: پرواربندی عبارت از چاق کردن دام و ازدیاد گوشت آن با استفاده از غذای مناسب و رعایت مسائل بهداشتی است.

عبداللّهی ادامه داد: با اجرای پرواربندی دام علاوه‌ بر تأمین پروتئین دامی در کشور، راندمان تولید افزایش پیدا می‌کند و موجب اشتغال پایدار می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: جمعیت دامی یک کشور سرمایه‌ ملی آن کشور محسوب می‌شود و تدوام تولید و استفاده صحیح از فرآورده‌های دامی امری حیاتی است.

عبداللّهی تاکید کرد: با توجه به قیمت گوساله‌ خریداری شده توسط دامدار و افزایش قیمت علوفه برای تغذیه‌ دام، در شرایط اقتصادی موجود رواج پرواربندی دام با کاهش روبرو ‌شده و این مشکل اساسی به مرور زمان موجب کاهش دام پرواربندی شده خواهد شد.
 
انتهای پیام/ش
برچسب ها: افزایش ، تولید ، گوشت قرمز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.