مدیر تیم‌های ملی ووشو گفت: با وجود امکانات و محدودیت‌هایی که فدراسیون ووشو در سال‌های اخیر داشته بهترین نتیجه را کسب کردیم و عملکرد ووشوکاران بسیار رضایت‌بخش بود.

مراد ملکی، مدیر تیم‌های ملی ووشو در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت:با توجه به اینکه فدراسیون در سال های 91 و 92 از نظر امکانات و بودجه در شرایط مالی سختی به سر می برد و  فقط از زمان روی کار آمدن مسئولین جدید ورزش  شرایط خوبی داشتیم به اعتقاد من بهترین نتیجه ممکن را داشتیم و ووشوکاران با غیرت تمام مقابل حریفان خود ظاهر شدند.

وی افزود:پس از بازی های آسیایی گوانگجو که 3مدال طلا و 3 مدال برنز حاصل کار ووشوکاران بود توقع همگان از ووشو بالا رفت اما فقط توقع بالا رفت و طی سال های 90 تا فروردین 93 نه تنها بودجه خاصی به ووشو تعلق نگرفت بلکه بودجه ما کمتر هم شد.

وی ادامه داد:در صورتیکه پس از بازی های آسیا یی گوانگجو در سال 2010 کادر فنی و مسئولسین فدراسیون برنامه ریزی کردند که در صورتیکه در مدت زمان 4 ساله تا بازی های آسیایی اینچئون که فرصت داریم بتوانیم از 4 مربی چینی در بخش ساندا و تالو بانوان و آقایان استفاده کنیم ،می توانیم نتایج درخشان تری حتی نسبت به گوانگجو بگیریم. اما متاسفانه هیچ حمایتی از فدراسیون ووشو نشد و تنها توانستیم در بخش ساندا بانوان از حضور مربی چینی بهره مند شویم.

وی خاطرنشان کرد:طبق برنامه ریزی فدراسیون ووشو اگه تا سال 2014از مربی چینی استفاده میکردیم و سطح ووشو کشورمان را بالا می آوردیم دیگر هیچوقت به حضور مربیان چینی در ووشو نیاز نداشتیم.برای پیشرفت در رشته های ورزشی باید سرمایه گذاری کنیم این کاری است که کشور کره که تا پیش از این در ووشو به پای قدرت ووشوکارانمان نمی رسید و بعد از چین از سانداکاران ایرانی در مسابقات می ترسید در حال حاضر تا جایی پیشرفت کرده که دو ووشوکار قدرتمند ما را مغلوب کرد این نشان می دهد که کره ای ها در ووشو سرمایه گذاری کردند،زیرا همانطور که رقابت های سجاد عباسی و حمیدرضا لادور شاهد بودید کره ای ها به سختی سانداکاران ما را در مرحله نیمه نهایی و فینال مغلوب کردند.

ملکی گفت: عملکرد ووشوکارانمان چه در بخش ساندا و چه در بخش تالو بسیار رضایتبخش بود ونتایج کسب شده بخصوص در ساندا نشان می دهد که سایر کشورها پس از گوانگجو بیکار ننشسته اند و در ووشو سرمایه گذاری کردند .ضمن اینکه بازی های آسیایی میدان بسیار سختی است و کسب یک طلا ، 2 نقره و یک برنز کار ساده ای نیست،ما نمی توانیم خودمان را با چینی که ووشو ورزش ملی اش هست و 150 میلیون نفر ووشوکار دارد مقایسه کنیم در حالیکه ایران 50 هزار ووشوکار داره و این مقایسه نا برابری است.

وی افزود: فرشاد عربی و احسان پیغمبری نیز در بخش تالو بسیار خوب اجرای فرم کردند و نتیجه کسب شده نیز به دلیل قضاوت سلیقه ای بود که همیشه در بین داوران تالو به چشم می خورد وگرنه ما در بخش تالو با توجه به توانایی های تالوکارانمان توقع مدال داشتیم که متاسفانه این نتیجه حاصل نشد.

ملکی خاطر نشان کرد:اگر می خواهیم در چهار سال آینده در هر کدام از رشته های ورزشی نتیجه بگیریم باید نگاهمان به ورزش را تغییر دهیم و با سرمایه گذاری در این بخش به نتیجه برسیم زیرا تا وقتی که ورزشکاران و مدال آوران جهانی و آسیایی (البته به جز فوتبالیست ها) ما که شغل و حرفه شان ورزش است ماهی 600 هزار تومان حقوق می گیرند نمی شود توقع نتایج آنچنانی داشت.البته در این میان باید از تشویق و تقدیرهایی که مسئولین ورزش از این قهرمانان دارند،تشکر کرد اما به ورزشکاران بیش از این باید توجه داشت.

انتهای پیام/
برچسب ها: ملکی ، ووشو ، آسیایی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار