دکتر برلیانت بزرگمهر متخصص تغذیه، در گفتگو با
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف امگا 3 یکی از ضروریترین نیازهای تغذیه ایی در دوران بارداری برای رشد بهتر جنین است.
تاثیر امگا 3 بر ساخت بافت عصبی جنین است.
یکی از غنیترین منبع امگا 3، ماهی چرب است، و این نوع ماهیها اقیانوسی هستند و از آنجای که شکل آلودگی آبهای دریا اقیانوس با مواد حاوی سرب را داریم، مصرف بیشتر از 2 وعده ماهی در هفته، جایگزین گوشت قرمز، به خانم های باردار توصیه نمیشود.
دکتر بزرگمهر ادامه داد: ماهی دارای ید نیز هست که کمبود ید موجب عقب افتادگیهای جسمی و ذهنی میشود و بهتر است ماهی به انواع سبزیجات مصرف شود.
وی افزود: دیگر غنی از اما 3 گردو است، تعداد گردوی مجاز روزانه 3-1 عدد است که چون چربی مفید دارد بسیار توصیه میشود ضمن اینکه مصرف بیریه در طی بارداری موجب چاقی میشود.
این متخصص تغذیه گفت: از دیگر منابع امگا 3، می توان به روغنهای نباتی مثل روغن کانولا و یا روغن سویا اشاره کرد.
انتهای پیام/