به گزارش
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران ، دويست و چهل و هشتمین نشست شورايعالي فرهنگي و اجتماعي و ورزشي شهرداري تهران به رياست علی محمد نائيني مشاور فرهنگی اجتماعی شهردار تهران و قائم مقام معاونت امور اجتماعي و فرهنگي شهرداري تهران و با حضور اعضای این شورا برگزار شد.
در ابتدای این نشست برنامه هاي طرح استقبال از مهر ( باز باران ) از سوی ابوالفضل رفيع مدیر کل آموزش های شهروندی شهرداری تهران ارائه شد. همچنین علی اصغر محکی مدیر کل دفتر مطالعات اجتماعی شهرداری تهران به ارائه برنامه هاي جاری دفتر مطالعات اجتماعي و فرهنگي پرداخت.
در ادامه علی محمد نایيني مشاور فرهنگی اجتماعی شهردار تهران و قائم مقام معاونت امور اجتماعي و فرهنگي شهرداري تهران با تاکید بر اهمیت و ضرورت توجه به اثربخشي برنامه ها و فعاليت هاي اجتماعي و فرهنگي، اظهار داشت: سرمايه اصلی نظامي جمهوري اسلامي سرمايه هاي انساني و اجتماعي است و اعتماد، دلبستگي، علائق ملي، روحيه ملي، نشاط اجتماعي و آگاهي مهم ترين سرمايه هاي اجتماعي ما است. بنابراین اقدامات فرهنگي، تربيتي و اجتماعي بايد سرمايه هاي اجتماعي را افزايش دهد.
وی با بیان اینکه فعاليتهاي فرهنگي در كشور بايد جبهه مومن به انقلاب اسلامي را تقويت كند، افزود: كارفرهنگي باید به تثبيت يا تغيير رفتار منجر شود. كار مناسبتي، سطحي، روتين و پرهزينه از طريق پيمانكاران را نمي توان كار فرهنگي به حساب آورد. كار فرهنگي برای تاثیرگذاری بر مخاطب بايد توسط افراد با انگيزه، باورمند، عاشق و فرهنگي انجام شود.
نایینی، از مديران فرهنگي و اجتماعي مناطق و محلات خواست دستورالعمل هاي فرهنگي ادارات كل معاونت اجتماعي و فرهنگي را با باور و اعتقاد اجرا كنند و به تأثير آن باور و اعتقاد داشته باشند.
مشاور فرهنگی اجتماعی شهردار تهران تصریح کرد: برنامه های اجتماعی و فرهنگی باید شاخص سنجش اثربخشي داشته باشند و فعاليت هاي مناسبتي باید دارای پشتوانه علمي و قابل دفاع باشد.
نایینی افزود: از مديران حوزه اجتماعي و فرهنگي شهرداري تهران كه از ظرفيت هاي فوق العاده ای برخوردارند انتظار داریم حركت آنها در شهر تهران جريان ساز باشند و همه ما باید در راستای حفظ و توسعه سرمایه اجتماعی، کاهش آسیب های اجتماعی تلاش کنیم. هاي حوزه اجتماعي و فرهنگي در دستور كار قرار گيرد و تاثيرات اين برنامه ها سنجيده شود. همچنین اطلاع رساني يافته ها و دستاوردهاي مطالعاتي و پژوهشي و كاربردي كردن پژوهش ها در دستور كار دفتر مطالعات قرار گيرد.
همچنین مقرر شد شاخص هايي متناسب با حوزه فرهنگي و اجتماعي، تحت عنوان شاخص هاي اثربخشي برنامه ها و فعاليت هاي اجتماعي و فرهنگي تعيين و مبناي ارزيابي اثربخشی برنامهها قرار گيرد.
بر اساس این نشست قرار شد موضوعات مهم فرهنگي و اجتماعي كشور احصاء و در چند مورد آن همانند خانواده، سبك زندگي و جمعيت تمركز شود و در حوزه فرهنگي كشور با انجام پژوهش ها و تحقيقات مرتبط، برگزاري همايش هاي علمي و نشست هاي تخصصی و... به گفتمان سازي كشور كمك شود.
انتهای پیام /