برخی از اجزای صبحانه می‌توانند به شدت خاصیت ضد دیابتی داشته باشند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ کارشناسان توصیه می‌کنند افراد برای جلوگیری از ابتلا به دیابت از خوراکی‌هایی مانند شیر پرچرب، خامه و پنیر پرچرب استفاده کنند.

گفتنی است کارشناسان اعتقاد دارند خوردن مواد لبنی پرچرب می‌توانند مانع از ابتلای افراد به دیابت نوع 2 شود.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، چربی بالا در شیر 20 درصد، در ماست پرچرب 32درصد و در خامه 15 درصد می‌تواند مانع از ابتلا به دیابت در افراد شود.

کارشناسان اعتقاد دارند چربی موجود در محصولات لبنی چربی غیر مضر برای سلامت بدن است و سبب کنترل گلوکز و سطح انسولین بدن می‌شود.

کارشناسان این نتایج را با تحقیق برروی 26 هزار و 930 فرد بزرگسال در رده سنی 45 تا 74 سال  بدست آورده است.


انتهای پیام/ 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار