گفتنی است کارشناسان اعتقاد دارند خوردن مواد لبنی پرچرب میتوانند مانع از ابتلای افراد به دیابت نوع 2 شود.
بررسیها نشان میدهند، چربی بالا در شیر 20 درصد، در ماست پرچرب 32درصد و در خامه 15 درصد میتواند مانع از ابتلا به دیابت در افراد شود.
کارشناسان اعتقاد دارند چربی موجود در محصولات لبنی چربی غیر مضر برای سلامت بدن است و سبب کنترل گلوکز و سطح
انسولین بدن میشود.
کارشناسان این نتایج را با تحقیق برروی 26 هزار و 930 فرد بزرگسال در رده سنی 45 تا 74 سال بدست آورده است.
انتهای پیام/