رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت : از تعداد 9 واحد کشتارگاه طیور در استان 5 واحد ان فعال است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه،منصوری ظرفیتکشتارگاه های استان را 22 هزار قطعه در ساعت عنوان کرد و گفت: استفاده از گیاهان دارویی در مرغداریها برای جایگزینی و حذف آنتی بیوتیکها در تولید گوشت مرغ سالم از برنامه های سازمان جهاد کشاورزی استان است .

سال گذشته بیش از 58 هزار و 800 تن گوشت مرغ در استان کرمانشاه تولید شد.

انتهاي پيام/ش
برچسب ها: کرمانشاه ، واحد ، تولید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.