ارومیه/

افزایش کیفیت نان تولیدی در مهاباد

فرماندار مهاباد بر افزایش کیفیت نان تولیدی در مهاباد تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ارومیه ، جعفر کتانی در جلسه شورای آرد و نان مهاباد که در سالن جلسات جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: باید در واگذاری سهمیه آرد و نان نانوایی‌های اشنویه تجدید نظر شود و به واحدهایی که نان با کیفیت تولید می‌کنند سهمیه بیشتری تعلق گیرد.

وی با تاکید بر ارتقای سطح کیفی نان تولیدی، تصریح کرد: باید نان تولیدی این شهرستان از کیفیت مطلوبی برخوردار باشد تا بیش از این بتوانیم رضایت مردم را جلب کنیم.

کتانی افزود: با توجه به اینکه شهرستان مهاباد در تمام ایام سال شاهد پذیرای گردشگران است، از این روز لازم است تا سهمیه بیشتری به این شهرستان اختصاص یابد.

فرماندار مهاباد از افزایش میزان سبوس موجود در آرد نانوایی‌های این شهرستان خبر داد و اظهار داشت: این موضوع از مهر ماه امسال عملیاتی می‌شود.

کتانی تصریح کرد: باید مردم را در استفاده از نان با کیفیت و دارای سبوس بیشتر تشویق و ترغیب کنیم که در این راستا نیازمند فرهنگ‌سازی هستیم.

انتهاي پيام/ش

منبع :فارس

برچسب ها: کیفیت ، مهاباد ، ارومیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.