به گزارش
خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران؛ شهلا كرمي در گفتوگو با روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدرضمن بيان اين مطلب و با تاكيد بر اينكه بايد اين مسئله مورد توجه قرار گيرد، افزود: والدين هوشيار باشند اگر فرزندشان از اختلال اضطراب رنج ميبرد بايد بلافاصله سلامت روحي و رواني او را بسنجند و از مشاور كمك بگيرند.
وي با بيان اينكه 70 درصد جواناني كه معتاد ميشوند دچار مشكلات رواني هستند، اظهار داشت: فردي كه مواد مخدر صنعتي از جمله شيشه، حشيش و غيره مصرف ميكند به دليل مشكل رواني كه دارد، سعي ميكند به تصور غلط به آرامش دست يابد، غافل از آنكه اين مواد علاوه بر تخريب روح، مغز و ساير اعضاي بدن را نيز به مرور نابود ميكند.
اين روانپزشك با انتقاد از اينكه امروزه به دليل مشغلههاي كاري و زندگي تجملاتي، والدين كمتر به مسايل و مشكلات فرزندان خود توجه ميكنند، ادامه داد: خانواده مهمترين نهادي است كه ميتواند از همان بدو تولد با روش درست تربيتي، آيندهاي عاري از هر گونه استعمال مواد مخدر و ساير موارد را براي فرزندان خود رقم زند.
كرمي همچنين در مورد رويكرد اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر ، گفت: يكي از تاثيرگذارترين برنامههايي كه ميتوان در مورد رويكرد اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر انجام داد، ايجاد تفريحات سالم در قالب اوقات فراغت براي كودكان، نوجوانان و جوانان است.
وي تصريح كرد: اطلاعرساني وسيع در مورد عوارض مواد مخدراز سوي نهادهاي مختلف و كانونهاي فرهنگي و آموزش و بالا بردن آگاهي مردم از طريق رسانهها امري خوب است اما كافي نيست بايد بهصورت عملياتي به اين موضوع ورود كرد.
اين روانپزشك خاطر نشان كرد: بايد از همان دوران كودكي برنامههايي براي آموزش و افزايش مهارتهاي زندگي طراحي كرد كه وقتي آنان به سن نوجواني و جواني ميرسند بر اساس مهارتهايي كه ياد گرفتهاند، خود به خود از اعتياد دوري كنند.
انتهای پیام/