به گزارش
گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران؛ بوروت ماچک سرمربی تیم ملی هندبال مردان ایران افزود : در دور نخست کار مشکلی مقابل هنگ کنگ و کویت نداریم و شاید کویت حریف مشکل تری نسبت به هنگ کنگ برای ما باشد.
وی ادامه داد : کار اصلی و توان واقعی ایران از دور بعدی مشخص خواهد شد و باید برای مقابله با تیمهای برتر آسیا آماده شویم.
ماچک همچنین از تیمهای قطر، کره جنوبی و ژاپن به عنوان حریفان اصلی ایران برای رسیدن به یکی از سکوهای سه گانه خبر داد و گفت : جدول بازیها به صورتی است که تا قبل از نیمه نهایی به قدرتهای بزرگ برخورد نخواهیم کرد و فقط شاید چین یکی از حریفان ما باشد .
سرمربی ایران که در دوره قبلی به سال 2010 گوانگجو با ایران نقره بازیهای آسیایی را بدست آورده در پایان این گفتگو اظهار داشت :ایران پتانسیل دریافت مدال سوم در تاریخ این بازیها را دارد.
انتهای پیام/