به گزارش خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران، مهدی آرپادرئی که برای پیگیری مشکلش به وزارت امور خارجه مراجعه کرده بود، با اشاره به اینکه همسرش از 3 سال پیش فرزندش را از ایران خارج کرده و اکنون مانع دیدار پدر و فرزند می شود گفت: همسرم پس از آنکه به اتریش رفت، به دادگاه شکایت کرد و با دریافت حکم دادگاه مانع دیدار فرزندم می شود.
مهدی آرپادرئی با اعلام اینکه در شهریور سال 1391 همسر و فرزند 7 سالهام را برای سفر تفریحی 15 روزه به ایتالیا فرستادم گفت: متاسفانه همسرم از ایتالیا به اتریش رفت و در آنجا درخواست پناهندگی کرد.
وی با اعلام اینکه همسرم به محض آنکه وارد اتریش شد، با ترفندهای گوناگون مرا به رفتن از ایران و اقامت در اتریش ترغیب میکرد گفت: هر بار که از همسرم میخواستم به ایران بازگردد، از من میخواست که به اتریش بروم و من نیز در آنجا زندگی کنم.
وی با اعلام اینکه در تمام این سالها هر بار مبالغی را برای همسرش فرستاده است گفت: تاکنون 20 هزار یورو برای همسرم فرستادهام و هر بار که از همسرم دلیل درخواست این همه پول را جویا می شدم، توضیح میداد که این پولها را برای انجام مقدمات زندگی من در اتریش هزینه می کند.
آرپادرئی با اشاره به اینکه پس از گذشت یک سال و نیم، متوجه تغییر رفتار سوال برانگیز همسرم شدم گفت: رفتار همسرم به مرور تغییر کرد و بنای ناسازگاری با من گذاشت تا آنکه از من خواست به زندگی مشترک خودمان پایان بدهیم.
وی با یادآوری اینکه بارها از همسرش خواسته بود تا نسبت به رفتارش تجدید نظر کند و برای ادامه زندگی به ایران بازگردد گفت: یه یکباره متوجه شدم که همسرم به دادگاه رفته و تقاضای طلاق کرده است.
وی افزود: همسرم در دادگاه اتریش مدعی شده که من در ایران او را کتک می زدم، الکلی هستم، چندین سال در زندان بوده ام و خلافکار هستم و با همین ترفند دادگاه را قانع کرده که علیه من حکم صادر کند.
آرپادرئی از ارایه حکم دادگاه اتریش علیه خودش خبر داد و گفت: دادگاه اتریش من را در لیست سیاه ورود به اتریش قرار داده و من حتی حق ندارم فرزندم را ببینم.
وی با اعلام اینکه همسرش از دین اسلام خارج شده و به مسیحیت گرویده است گفت: همین تغییر دین بهانه ای شده تا همسرم خودش را مورد بی مهری نظام اسلامی ایران معرفی کند و بتواند نظر دادگاه را جلب کند و رای علیه من صادر شود.
آرپاردئی با اشاره به مکاتبات فراوانی که از طریق وزارت خارجه ایران انجام داده است گفت: متاسفانه تاکنون پیگیری های من به نتیجه نرسیده و نمی دانم چرا حق دیدار فرزندم را ندارم.
وی با اعلام اینکه فرزندش در ایران به دنیا آمده و برابر قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، مسلمان است گفت: چه معنایی دارد که دادگاه اتریش برابر قوانین خودشان با فرزند من رفتار میکند؟ مگر نه اینکه برابر قانون کشورمان، فرزند باید تحت کفالت پدر باشد؟ مهمتر اینکه برابر قوانین تمامی کشورهای جهان، نمی توان پدر را از دیدار فرزند محروم کرد؟
آرپادرئی با تاکید بر اینکه هیچ یک از اتهاماتی که همسرش علیه وی در دادگاه مطرح کرده به اثبات نرسیده است گفت: معلوم نیست دادگاه اتریش با کدام دلیل زندانی بودن، الکلی بودن، خلافکار بودن و دیگر اتهامات علیه من را پذیرفته و علیه من حکم آن هم به این سختی را صادر کرده است؟
وی مسوولان اتریش را مخاطب قرار داد و گفت: اگر مدعی حقوق بشر هستید، آیا بهتر نیست به ساده ترین و معمولی ترین حقوق بشر یعنی حق دیدار پدر و فرزند احترام بگذارید و اجازه بدهید فرزندم به کشورش بازگردد؟
انتهای پیام/
امیدوارم پیگری لازم انجام بشه تا این پدر بتواند فرزندش را ببیند.
این هم از کشورهای به اصطلاح حامی حقوق بشرکه ساده ترین حقوق انسانی را رعایت نمی کنند و به بهانه مسلمان بودن وایرانی بودن یک پدر را از دیدار فرزندش محروم می کنند.
از مسوولین کشور به ویژه مسوولان وزارت خارجه انتظار رسیدگی به این مسایل می رود.