معاون پژوهشی حوزه های علمیه کشور، فرهنگ سازی برای ترویج وتبلیغ دینی در حوزهای علمیه با شیوه های جدید امروزی برای فهم صحیح مفاهیم از طریق طلاب به مردم را مهم دانست.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری ، حجت الاسلام "سید علی عماد" روز چهارشنبه در آیین آغاز سال تحصیلی جدید حوزه علمیه و مرکز تخصصی امام حسن عسکری(ع) آمل گفت: برنامه ریزی برای ارتقاء بخشیدن به متون و فرهنگ اسلامی با انجام کارهای تحقیقاتی و پژوهشی می تواند به فهم آسان تر مفاهیم دینی به طلبه های جوان ومردم موثرتر واقع شود.

وی به اقدامات مربوط به حوزه علمیه در دو بخش شناسایی استعدادهای برتر و نخبگان حوزوی اشاره کرد و افزود: دراین زمینه دستور العمل‌ها و آیین نامه‌های مرتبط با آن تدوین شده وبر این اساس در مرحله اول به صورت آزمایشی اقدام به شناسایی طلاب موفق کشور شد.

معاون پژوهشی حوزه های علمیه کشور، همچنین از اجرای مرحله تکمیلی برای شناسایی استعدادهای برتر خبر داد و اظهارکرد: در این زمینه به مدیریت‌های استانی حوزه‌های علمیه اعلام شده است تا واجدین شرایط پیشنهادی خود را بر اساس دستورالعمل ابلاغ شده معرفی کنند.

حجت الاسلام عماد، به شاخص‌های بخش نخبگان حوزوی اشاره کرد و گفت: در بخش نخبگان حوزوی نیز واجدین شرایط در 5 عرصه آموزشی، پژوهشی، تبلیغ و فرهنگ، تربیت و اخلاق و مدیریت مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

وی تصریح کرد: ستاد پژوهش باید حوزه تولید دانش دینی مورد نیاز کشور، حوزه علمیه و جهان اسلام را مدیریت و راهبری نماید و در بیرون از حوزه نیز باید برای ارتباط بخشیدن به مراکز پژوهشی، هماهنگی و پشتیبانی بیشتر از این مراکز سازه هایی تعریف شود.

معاون پژوهشی حوزه های علمیه کشور، حوزه های علمیه مازندران را یکی از استانهای پیشرو در در ترویج انتقال مفاهیم دینی خواند و یادآورشد: ایجاد مراکز تخصصی توسط حوزه های علمیه مازندران در سالهای اخیر اقدام های ارزشمندی بوده است.

حدود 150 طلبه در حوزه علمیه و 54 دانشجو در دو رشته تخصصی " تفسیر وکلام " در مرکز تخصصی امام حسن عسکری(ع) آمل درسال تحصیلی جدید تحصیل خواهند کرد.

انتهاي پيام/ز

منبع:ايرنا

برچسب ها: فرهنگ ، ترویج ، دینی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.