یکی از پرمصرف‌ترین موارد مصرف سیب‌زمینی، سرخ شده آن است که لذیذ و البته پر ضرر است.

دکتر برلیانت بزرگمهر، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: حرارت دادن به مواد غذایی در مناطق هم سطح دریا، دمای مواد را برای پختن به ۱۰۰ درجه سانتی‌گراد و در مناطق مرتفع مثل تهران دما تا ۹۶ درجه سانتی‌زگراد می‌رساند. 

در مورد سرخ شدن مواد غذایی مثل سیب‌زمینی، درجه حرارت ماده غذایی به ۲۰۰-۱۸۰ درجه سانتی‌گراد می‌سد که در این دما، تقریبا اکثر مواد مغذی موجود در سیب‌زمینی از بین می‌رود و ارزش غذایی آن بسیار پایین می‌آید. 

دکتر بزرگمهر ادامه داد: وقتی حرارت بالا می‌رود، هضم مواد غذایی مشکل می‌شود و توقف طولانی در معده داشته و جذب مواد غذایی مشکل می‌شود و توقف طولانی در معده داشته و جذب مواد غذایی آن هم با مشکل مواجه می‌شود که درپی آن مقداری از مواد مغذی هم دفع می‌شود. 

این متخصص تغذیه افزود: جذب بالای روغن موقع سرخ شدن سیب‌زمینی، کالری آن را خیلی بالا می‌برد و چاق کننده است، علاوه بر این چربی آن برای قلب و عروق مضر است و به سلامت‌این ار‌گان‌ها لطمه می‌زند، ضمن اینکه موقع سرخ شدن، مواد اکسیژن که مضر هستند، تولید می‌شود که تجمع این مواد در بدن سر‌طانزا است. 



انتهای پیام/
برچسب ها: سیب زمینی ، ذما ، موادمغذی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.