اما کاروان ورزش ایران برای این دوره از بازی های آسیایی با 276 ورزشکار راهی اینچئون می شود، که نسبت به دوره قبل تعداد چشمگیری ورزشکار کمتر اعزام خواهند شد.
کمیته ملی المپیک در جمع بندی نهایی باتوجه به مشکلات اقتصادی موجود تصمیم به اعزام کیفی ورزشکاران برای این دوره از بازی های آسیایی گرفته است و برهمین اساس ابتدا 18 رشته مدال آور حضورشان برای این بازی ها قطعی شد، سپس چهار رشته با نگاه توسعه آمیز و مدال آوری در آینده، به رشته های اعزامی اضافه شدند.
با این وجود تعداد مربیان، پزشکان، خبرنگاران، همراهان و مسئولان کاروان ورزش ایران نیز در حدود همین ورزشکاران اعزامی به اینچئون هستند.
ایران در رشته های تکواندو (مردان و بانوان)، تیروکمان (مردان و بانوان)، دوومیدانی (مردان و بانوان)، قایقرانی (مردان و بانوان)، کبدی (مردان و بانوان)، کاراته (مردان و بانوان)، تیراندازی (مردان و بانوان)، ووشو (مردان و بانوان)، فوتبال (مردان و بانوان)، پینگ پنگ (مردان و بانوان)، بدمینتون (مردان و بانوان)، وزنه برداری، هندبال، جودو، بسکتبال، بوکس، دوچرخه سواری، شمشیربازی، کشتی آزاد و فرنگی، والیبال، شنا و ژیمناستیک در بازی های آسیایی حضور دارد.
اعزام ورزشکاران ایران به اینچئون از هفته قبل آغاز شده است. تیم ملی فوتبال امید نخستین گروه ورزشکاران کشورمان بوده که باتوجه به آغاز مسابقات آن چند روز زودتر از افتتاحیه رسمی بازی ها، به کره جنوبی وارد شده است.
ووشوکاران دیروز و بوکسورها نیز همراه با برخی رشته های دیگر فردا 24 شهریور به اینچئون خواهند رفت.
اما سایر ورزشکاران اعزامی هم به ترتیب طی این هفته و هفته آینده راهی محل برگزاری بازی ها می شوند.
ورزش ایران چهار سال قبل با نتایج درخشانی که در بازی های آسیایی 2010 گوآنگجو چین بدست آورد، توانست با کسب 20 مدال طلا، 14 نقره، 25 برنز و در مجموع 59 مدال در جایگاه چهارم قاره کهن بایستد و در این دوره ضمن دفاع از جایگاه چهارمی خود به دنبال کسب موفقیت بیشتر است.
مراسم بدرقه ورزشکاران اعزامی نیز 12 شهریور برگزار شد.
به فاصله حدود 10 روز بعد از اتمام بازی های آسیایی اینچئون، این شهر میزبان بازی های پاراآسیایی است و ورزشکاران ایران نیز برای حضور در این بازی ها آماده می شود. اواخر مهرماه زمان افتتاح بازی های پاراآسیایی است.
انتهای پیام/