امیر هوشنگ مهریار، روانشناس در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:هنگامی به اختلال یادگیری در کودکان پی میبریم که کودک در یک یا چند درس نسبت به هم سن و سالانش عقب میافتد و لغات را به صورت جابجا مینویسد.
وی افزود: عقب افتادگی درسی در کودکان سبب میشود، معلم یا پدر و مادر راه چارهای برای جبران این عقب افتادگی بجویند؛ اختلال یادگیری در کودکان میتواند به دلیل وجود اختلال هوش در وی رخ دهد. در بعضی موارد کودکانی با هوش عادی دچار اختلال یادگیری میشوند.
این روانشناس ادامه داد: اختلال یادگیری کودکان به وسیله انجام تستهای مخصوص این اختلال توسط روانشناسان مشخص میشود. این اختلال در کودکان به طور عمده از طریق تمرینهای آموزشی برطرف میشود و درمان آن بیشتر جنبه تکنیکی دارد.
مهیار عنوان کرد: خانوادههایی که کودکان مبتلا به اختلال یادگیری دارند، به تنهایی نمیتوانند این اختلال را در کودکان خود حل کنند؛ به این والدین توصیه میشود نسبت به آنها بد اخلاقی نداشته باشند و وجود اختلال یادگیری را در فرزندان خود درک کنند.
این روانشناس اظهار داشت: در صورتیکه خانوادههای کودکان مبتلا به اختلال یادگیری وجود این اختلال را در کودک خود درک نکنند، اعتماد به نفس کودکشان از بین میرود. برای درمان این اختلال در فرزند خود به متخصص اختلالات یادگیری مراجعه کنند.
انتهای پیام/