به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه اطلاع رساني جامعه دريايي ايران مانا، علي جهانديده اظهار داشت: توسعه گردشگري دريايي به عنوان يکي از جديدترين و مهمترين رويکردهاي سازمان بنادر و دريانوردي در دستور کار قرار گرفته است.
معاون امور بندري و مناطق ويژه سازمان بنادر و دريانوردي ادامه داد: ورود شناورهاي مسافري مدرن در سالهاي اخير و از رده خارج کردن شناورهاي مسافري قديمي و ناامن در اين چارچوب بوده است.
جهانديده خاطرنشان کرد: همچنين در حال حاضر تعداد زيادي شناورمسافري مدرن با همکاري شرکت هاي داخلي و خارجي در دست ساخت است.
وي تصريح کرد: اين شناورها به زودي وارد سيستم حمل و نقل دريايي آبهاي خليج فارس خواهند شد.
جهانديده اعلام کرد: همچنين سرمايه گذاران بخش خصوصي که اقدام به خريد شناورهاي مسافري و تفريحي مي کنند نيز مورد حمايت قرار مي گيرند.
معاون امور بندري و مناطق ويژه سازمان بنادر و دريانوردي، اظهار داشت: حتي شناورهاي تفريحي کوچک نيز مورد حمايت خواهد بود.
جهانديده گفت: يکي ديگرازمهمترين رويکردهاي سازمان بنادر و دريانوردي براي توسعه گردشگري دريايي علاوه بر نوسازي ناوگان مسافربري، آسان سازي ورود سرمايه گذاران بخش خصوصي براي ساخت تمام تجهيزات لازم جهت توسعه گردشگري دريايي در ساحل و درياست.
وي تا کيد کرد: هم اکنون مجوزهاي لازم براي ساخت و ساز اسکله هاي تفريحي و ساير امکانات گردشگري دريايي به راحتي در سازمان بنادر و دريانوردي صادر مي شود.
معاون امور بندري و مناطق ويژه سازمان بنادر و دريانوردي يادآور شد: همچنين سازمان به عنوان يکي از متوليان اصلي دريا و ساحل در تامين منابع مالي و تسهيلات بانکي براي ساخت تجهيزات لازم جهت توسعه گردشگري دريايي، سرمايه گذاران بخش خصوصي را حمايت مي کند.
جهانديده اظهار داشت: اين قوانين در تمام طول سواحل جنوبي خليج فارس و درياي عمان و سواحل درياي خزر در شمال کشور اعمال مي شود.
معاون امور بندري و مناطق ويژه سازمان بنادر و دريانوردي گفت: اميدواريم با عزم جدي که هم اکنون براي توسعه گردشگري دريايي در کشور ايجاد شده است در سالهاي نه چندان دور شاهد توسعه اين صنعت مهم و به دنبال آن شکوفايي حمل و نقل مسافري و تفريحي در آبهاي کشور باشيم.
انتهای پیام/