![رشد چشمگیر شاخص توسعه انسانی ایران پس از انقلاب](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20323900_555.jpg)
احمد بایبوردی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: افزایش تولید در واحد سطح به دانش، تخصص و مهارت بهره برداران بستگی دارد، از این رو، یک عامل اساسی در انتقال موفق یافته های تحقیقاتی، استفاده از شیوه های مؤثر و کارآمد ترویجی است که تلفیق آن با دانش بومی کشاورز، سبب ارتقای دانش و مهارت آنان و در نتیجه افزایش تولید با کیفیت می شود.
وی تشریح کرد: اجرای برنامه ریزی های دقیق و اصولی به همراه ارائه آموزش های نوین کشاورزی به کشاورزان می تواند ضمن تاثیرگذاری مثبت در تولید محصولات با کیفیت و مرغوب سبب آشنایی آنان با روش های نوین در بخش کشاورزی شود.
مدیر دفتر محیط زیست و توسعه پایدار سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: با برنامه ریزی های دقیق و اصولی می توان گام های اساسی در راستای تولید محصولات با کیفیت تر برداشت و کشاورزان را با روش های نوین در این بخش آشنا کنیم.