گیلان با داشتن 170 نوع غذا عنوان نخست تنوع غذایی کشوری را داراست .

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گيلان میرزاقاسمی – ترش تره – باقلاقاتوق – سیر قلیه – کولی فویج و ترش کباب از مهمترین غذاهای محلی در گیلان است که گردشگران با طعم و مزه آن بیشتر آشناهستند.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی – صنایع دستی و گردشگری گیلان گفت: تنوع آب و هوایی، فراوانی سبزی و خشکبار و وجود انواع ماهیان و پرنده از دلایل عمده ایست که به غذاهای محلی گیلان تنوع بیشتری بخشیده است.

حمیدرضا آذرپور افزود: درحال حاضر غذاهایی مانند مرغ ترش، انار بیج - باقلی قاتوق – میرزا قاسمی- زیتون پرورده ثبت ملی شده است .

امیرحسین راد کارشناس تغذیه و رژیم درمانی هم استفاده از غذاهایی محلی بویژه درفصل تابستان را مفید دانست وگفت مصرف این غذاها علاوه برتامین ویتامین ها و آنتی اکسیدانها بدن را در موسم گرم سال خنک می کند.


انتهای پیام/
برچسب ها: غذا ، محلی ، تنوع
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.