منا طرفی، اظهار کرد: قارچ دارای ترکیبی لنتینان است که این ترکیب در قارچهای دکمهای و صدفی یافت شده و مانع رشد تومورهای بدخیم میشود. به علاوه، قارچ دارای مقادیر بالای ویتامین اکسیدانی است و از بروز سرطان کولون در افراد مستعد پیشگیری میکند.
وی افزود: این سبزی موجب رقیق شدن خون شده و مانند روغن ماهی به سلامت قلب و عروق کمک فراوانی میکند و با همین مکانیسم، احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
کارشناس اداره نظارت بر اجرای استاندارد اداره کل استاندارد خوزستان، گفت: قارچ سرشار از فیبرهای غذایی به نام «کیتین» و «بتاگلوکان» است که هر دو پایین آورنده کلسترول بوده و به حفظ سلامت قلب کمک میکنند، به طوری که در هر 100 گرم قارچ یک گرم فیبر غذایی وجود دارد و نیز در همین مقدار قارچ 320 میلی گرم پتاسیم موجود است که مصرف آن برای افرادی که از فشار خون رنج میبرند، بسیار مناسب است.
وی اضافه کرد: قارچ دارای ویتامینهای B2 ،B1،B12 ، B6 ،C و H است که برای محافظت از پوست و ایجاد آلرژی در بدن، سلامت سیستم عصبی، سلامت پوست و چشم و بافتهای بدن، تشکیل اسیدهای چرب ضروری در سیستم عصبی و ماهیچهها، درمان کمخونی و جلوگیری از بروز ضایعات در مغز و ستون فقرات نقش اساسی دارند.
طرفی گفت: قارچ در رژیمهای لاغری بسیار مورد استفاده قرار میگیرد. استاندارد قارچ تشویقی بوده و واحدهای صنعتی با شماره استاندارد ملی 1627 اقدام به تولید آن میکنند.