غلام عباس عبدی نژاد در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن اظهارکرد: فاز نخست اجرایی این طرح که مطالعات آن از سال 75 آغاز شده بود، با هماهنگی دفتر عمران سازمان ملل از سال 80 کلید خورد.
وی گفت: در این طرح دستیابی به یک الگوی مدیریتی، برنامه ریزی و اجرایی که در آن جوامع محلی به عنوان بدنه اصلی مشارکت داشته باشند، دنبال می شود.
عبدی نژاد افزود: فاز دوم اجرایی طرح با رویکرد هماهنگی و همسویی با خواسته های مردمی بوده است و تجربه نشان داده که هر کجا بر این اساس حرکت کردیم، کار ماندگارتر و دائمی تر خواهد شد.
وی ادامه داد: طرح مدیریت پایدار منابع آب و خاک (حبله رود) وسعتی بیش از یک میلیون هکتار از اراضی شهرستان های دماوند، فیروزکوه و گرمسار را دربر می گیرد و اجرای آن نیاز به همکاری های درون و برون سازمانی دارد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران خاطرنشان کرد: به منظور همسو کردن دیگر مسؤولان شهرستان ها با این پروژه، مقرر شد فرمانداران هر منطقه مسؤولیت را بر عهده بگیرند و هم اینک فرمانداری فیروزکوه به عنوان مسؤول کمیته اجرایی انتخاب شده است.
عبدی نژاد با بیان اینکه بسیاری از ظرفیت ها و قابلیت های این مناطق همچون کشت گیاهان دارویی، احداث گلخانه، استفاده از انرژی های باد، خورشید و . . . هنوز به صورت بالفعل درنیامده، بیان کرد: هر گونه اقدام در این راستا درآمد خانواده های روستایی حوزه را افزایش خواهد داد.
وی هشدار داد: اگر اقدامات همراه با افزایش درآمد روستائیان نباشد، پروژه پایدار نمانده و با شکست مواجه می شود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران اضافه کرد: تجربه نشان داده هر کجا زیرساخت های کار آماده نبود و همچنین همراهی دولت نباشد، پروژه ها با رکود مواجه می شود.