به گزارش
خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، کارشناسان اعتقاد دارند مصرف ویتامین A2 به جای مصرف ویتامین A1 می تواند باعث افزایش توانایی دید مادون قرمز اجسام توسط افراد شود.
گفتنی است، براساس تحقیقات ویتامین A1 در میوههایی با رنگدانههای قرمز و نارنجی مانند فلفل، هویج و گوجه فرنگی وجود دارد، در عوض ویتامین A1 در مادهای مانند کبد ماهی وجود دارد.
کارشناسان اعتقاد دارند، مصرف ویتامین A2 سبب ترشح یک نوع پروتئین خاص در بدن می شود که سبب ایجاد توانایی دیدن افراد توسط نور مادون قرمز همانند مارها میشود.
انتهای پیام/