10 درصد طرح های اشتغالزایی معرفی شده به بانک های عامل در این استان موفق به دریافت تسهیلات شده اند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زنجان ؛مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان با اشاره به اینکه طی یک سال اخیر 48 واحد با ظرفیت اشتغال یک هزار وهشت نفر مورد حمایت قرار گرفته اند، گفت : در این بازه زمانی 54 واحد مشکل دار نیز شناسایی شده اند.

غریوی از فعالیت 15 هیات تشخیص و 5 هیات حل اختلاف زیر مجموعه اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان خبر داد و افزود : طی یک سال گذشته از مجموع چهار هزار و 734 دادخواست ارایه شده 938 رای منجر به سازش شده است.

وی ادامه داد : میانگین زمان رسیدگی به پرونده ها درهیات تشخیص 16 روز و درهیات حل اختلاف 26 روز است.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان تصریح کرد : دریک سال اخیر پنج هزار 425 مجوزمشاغل خانگی جهت دایر نمودن بنگاه های کوچک مشاغل خرد صادر شده است.

غریوی با اشاره به اینکه بخش تعاون از ظرفیت های بالقوه ای برای پیشبرد اهداف نظام جمهوری اسلامی از لحاظ اقتصادی و اجتماعی برخوردار است خاطر نشان کرد : توسعه بخش تعاون یکی از راهکارهای عملیاتی برای برون رفت از مشکلات اشتغال کشور است بنابراین باید به این حوزه بسیار توجه شود

برچسب ها: طرح ، اشتغالزایی ، استان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.