سید رشید غفاری
در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج با بیان اینکه 45 نوع بستنی سنتی در سطح استان تهیه می شود افزود: وجود انواع بیماری در شیرهای سنتی مورد استفاده بستنی، سلامت مردم را تهدید می کند.
وی با اشاره به نظارت مستمر کارشناسان بر این واحدها اظهارکرد: می طلبد تولید کننده گان دستگاههای تهیه و تولید بستنی سنتی را بصورت روزانه شستشو کنند.
غفاری با اشاره به 220 مورد بازرسی از واحدهای تولید بستنی تصریح کرد: در این بازرسی ها 15 واحد بستنی که مشکل بهداشتی داشتند به تعزیرات حکومتی معرفی و 12 مورد از این تعداد از سوی تعزیرات نیز تعطیل شدند./ش/ن