فرمانده انتظامي استان اصفهان از دستگيري سه سرشاخه و سرشبكه اصلي باقيمانده از شركت هرمي گاما با 11 هزار زيرمجموعه كه تنها از دو نفر بالغ بر 5 ميليارد ريال كلاهبرداري كرده و متواري شده بودند خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران اصفهان ، سردار" عبد الرضا آقاخاني" گفت: در ادامه طرح هاي مقابله اي با مجرمان و تبهكاران اقتصادي و در پي شكايت يكي از شهروندان به پليس آگاهي استان مبني براينكه فردي با اغفال و فريب وي براي عضويت در شركت هرمي گاما مبلغ 4 ميليارد ريال از وي دريافت كرده و متواري شده است، موضوع به صورت ويژه در دستور كار اداره مبارزه با جرايم جعل و كلاهبرداري پليس آگاهي استان قرار گرفت.

وي افزود: با توجه به انهدام كامل فعاليت شركت هرمي گاما در طي سال هاي گذشته تحقيقات وسيعي در اين زمينه انجام و مشخص شد كه شخص مذبور از سرشاخه ها و سرشبكه هاي اصلي شركت هرمي گاما بوده و داراي دو جايگاه و 411 نفر زيرمجموعه در اين شركت است و ماهيانه 22هزار و 954 دلار كسب درآمد دارد.

اين مقام مسئول عنوان داشت: با كامل شدن تحقيقات كارآگاهان، بلافاصله فرد مذبور با هماهنگي مقام قضايي در عملياتي ويژه و با اقدامات سريع و به هنگام ماموران دستگير و جهت سير مراحل قانوني تحويل مراجع قضايي داده شد.

فرمانده انتظامي استان اصفهان در ادامه از دستگيري دو نفر ديگر از سرشاخه ها و سرشبكه هاي اصلي شركت هرمي گاما در عمليات منسجم و هماهنگ كارآگاهان اداره مبارزه با جعل و كلاهبرداري پليس آگاهي استان طي روزهاي گذشته خبر داد و گفت: اين دو نيز با شكايت يكي از شهروندان مبني بر دريافت وجهي بالغ بر يك ميليارد ريال بابت عضويت وي در شركت هرمي گاما و متواري شدن آنها شناسايي و دستگير شدند.

سردار آقاخاني تصريح كرد: در بررسي هاي جامعي كه انجام شد مشخص گرديد اين دو نفر نيز از سرشاخه ها و سرشبكه هاي اصلي شركت مذكور بوده و هر كدام داراي يك جايگاه در آن شركت مي باشند و 10 هزار و 733 نفر زيرمجموعه دارند و درآمد ماهيانه آنها 95 هزار و 872 دلار است.

رييس پليس استان اصفهان با بيان اينكه فعاليت اين گونه افراد باعث نا امني در سيستم اقتصادي كشور، خروج سرمايه هاي مردم به خارج و ايجاد ركود در سرمايه گذاري هاي داخلي مي شود، گفت: براساس قانون هرگونه عضويت و فعاليت افراد در شركت هاي هرمي جرم محسوب شده و با آنان برابر قانون برخورد خواهد شد.

اين مقام انتظامي با هشدار به شهروندان در خصوص عضويت در شركت هاي هرمي بيان داشت: متاسفانه برخي از شهروندان نا آگاه پس از عضويت هنگامي كه با عدم سود دهي شركت مواجه شده و سرمايه هاي خود را بر باد رفته مي بينند به پليس مراجعه كرده و خواستار احقاق حق خود مي شوند در حالي كه پليس بارها در خصوص عضويت نیافتن در اين گونه شركت ها هشدار داده و آنها را از اين كار برحذر داشته است.

سردار آقاخاني در پايان خاطر نشان كرد: از شهروندان انتظار داريم چنانچه اطلاعي از فعاليت اعضا و سرشاخه هاي شركت هاي هرمي دارند موضوع را از طريق شماره تلفن 110 به اطلاع پليس برسانند تا با برخورد سريع و به موقع ماموران از كلاهبرداري هاي ديگر آنان جلوگيري به عمل آيد.


انتهای پیام

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.