عباس فلاحی، در حاشیه مراسم افتتاح آبرسانی به روستای کقالق و پروژه آبیاری تحت فشار اراضی پایاب سدخونیق در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، افزود: باید این میزان آب مصرفی مدیریت شود و استفاده بهینه از آن شود.
وی، با بیان اینکه 60میلیون مترمکعب آبهای جاری شهرستان اهر از منطقه خارج و به دریاچه خزر می ریزد خاطرنشان کرد باید در این زمینه تدبیر شود و با احداث سدهای معیشتی جلوی خروج این آبها گرفته شود.
فلاحی، قیمت خرید واقعی محصولات کشاورزی تولیدی، بیمه محصولات کشاورزی و کنترل واردات و صادرات محصولات کشاورزی را از دغدغه های اساسی بخش کشاورزی اعلام کرد.
در این مراسم فرماندار شهرستان اهر نیز گفت: با توجه به اینکه بخش کشاورزی به آب بیشتری نیاز دارد باید در آبیاری از شیوه های نوین از جمله آبیاری قطره ای به جای آبیاری سنتی استفاده گردد.
صدیقی، افزود: یکی از راههای اساسی در تأمین آب مورد نیاز بخش کشاورزی احداث سدهای معیشتی است و با توجه به اینکه در احداث اینگونه سدها اعتباری در نظر گرفته نمی شود اما اگر کشاورزان 50 درصد آورده احداث این سدها را تأمین کنند مسئولان شهرستان اهر نیز از تأمین ماشین آلات و سایر امکانات موردنیاز احداث سدها در کنار کشاورزان خواهند بود.
در این مراسم رئیس اداره آب و فاضلاب روستایی شهرستان اهر نیز گفت: شهرستان اهر از لحاظ جذب اعتبارات استانی در سال 92 در رتبه 3 قرار دارد.
قلی پور، افزود: اعتبارات استان در سال گذشته بیش از 27 میلیارد و 848 میلیون تومان بود که اعتبار شهرستان اهر نیز 3 میلیاردتومان بود یعنی 8/10 در صد اعتبارات استانی به شهرستان اهر اختصاص یافته است.
وی، گفت: تا پایان سال 92، 126 روستای شهرستان اهر با 9 هزار و و 890 خانوار و 44 هزار و 885 نفر تحت پوشش اداره آب و فاضلاب روستایی می باشد.
در این مراسم سرپرست مدیریت جهادکشاورزی شهرستان اهر نیز گفت: از 8 هزار و 500 هکتار باغ موجود شهرستان اهر، 5 هزار هکتار به آبیاری قطره ای مجهز است.