از تاکستان های میمند فارس، روزانه 600 تن انگور تولید می شود که به طور متوسط در هر هکتار 25 تن انگور برداشت می شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ دو هزار و 500 هکتار از اراضی میمند به محصول انگور اختصاص دارد.


از مرغوب ترین و با کیفیت ترین انواع انگور، یاقوتی، سمرقندی، عسکری، ریش بابا و انگور سیاه است از زمان قدیم به عنوان انگور زرین شناخته شده است.


محصول تولیدی به اکثر استان ها ازجمله تهران ،اصفهان،تبریز،کردستان،کرمانشاه و... ارسال و به بازار مصرف ارائه می شود .


باغداران معمولا وجود واسطه ها، کمبود سوخت و آب را از جمله مشکلات خود عنوان کردند.


هرهکتار انگور با توجه به صنایع جانبی ازجمله تولید سبدهای میوه وکارگاه های تولید کشمش وشیره ی انگور 6 نفر مستقیم و 20 نفر هم غیرمستقیم اشتغالزایی دارد .


انواع کشمش ، مویز و شیره انگور هم در این شهر تولید و به بازار داخلی و خارجی صادر می شود.

انتهای پیام/ز

برچسب ها: تولید ، انگور ، تاکستان ، فارس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.