به گزارش خبرنگار اورژانس IT باشگاه خبرنگاران؛ مهندس علی اکبر نامداری مدیرعامل یک شرکت توسعه سامانههای نرم افزاری گفت: ایران به لحاظ تولید درحوزه ICT نسبت به GDP وضعیت مطلوبی دارد اما در حوزه صادرات نرم افزار عقب هستیم.
وی با بیان اینکه بخشهای خصوصی باید در حد توان در این حوزه فعالیت داشته باشند افزود: تمامی شرکتهای فعال در حوزه فناوری اطلاعات و از جمله ما باید فضا را به سمتی ببریم که کسب و کار و سیاستهای دولت را پوشش داده و همسو کنیم.
وی با اشاره به مدیریت خدمات IT برای بهبود فعالیتهای مستمر گفت: تمام تلاش خود را برای ارتقا و بهبود نقش کشور در بازار بین المللی نرم افزار و حوزه ICT انجام میدهیم.
استانداردهای نرمافزارهای بانکی را ارتقا میدهیم
در ادامه امید ترابی، از دیگر مدیران این شرکت توسعه سامانههای نرم افزاری با بیان اینکه در 5 سال گذشته رشد بانکداری اسلامی هر سال بالای 20 درصد بوده است، بیان داشت: تا سال 2011 فقط 25 درصد مسلمانان به بانکداری اسلامی دسترسی داشتند و بانکداری اسلامی در ایران بطور خاص متفاوت با سایر کشورهاست.
وی با اشاره به شناسایی تفاوتها گفت: نسخه شیعه این نوع بانکداری تنها در ایران استفاده می شود و توانستهایم در کشورهای سومالی، امارات، مالزی، میانمار و ویتنام راهکارهای مختلف نرمافزاری را عرضه کنیم.
وی در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران که کشورهای فوق را از جمله بازارهای غیر جذاب عنوان میکرد، گفت: اتفاقاً در این کشورها به دلیل تحولات سیاسی و اقتصادی فراوانی که روی داده است، نیاز به زیرساختهای جدید به وجود آمده و جالب است که بدانیم تمامی برندهای بسیار مطرح و پرقدرت اروپایی و همچنین آسیایی در این بازارها حضور داشتهاند.
انتهای پیام/