به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، از آنجا که چای سبز بیشترین مقدار مولکول های ضدسرطانی را دارد، گل سرسبد خوراکی های ضدسرطان لقب گرفته است. این مولکول ها کاتشین نام دارند که از خانواده فلاونوئیدها بوده و یک سوم وزن برگ های چای را تشکیل می دهد.
چای سبز در مقایسه با چای سیاه مقدار بیشتری کاتشین دارد زیرا چای سیاه فرایند تخمیر را تحمل می کند که بخشی از کاتشین و دیگر فلاونوئیدها تغییر می یابند.
این مولکول ها قدرت مقابله با بسیاری از فرایندهای سلول های سرطانی برای رشد و تکثیر را دارند. در واقع، زمانی که سلول های سرطانی برای ایجاد تومور تکثیر می یابند به شبکه ای از رگ های خونی نیاز دارند تا تغذیه شوند و قدرت تکثیر داشته باشند. ترکیبات چای سبز مانع از ایجاد این شبکه خونی و در نتیجه تکثیر می شوند.
نحوه تهیه و مقدار مصرف چای سبزبگذارید چای سبز به آرامی به مدت 8 تا 10 دقیقه دم بکشد تا حداکثر مقدار کاتشین وارد آب شود.هر چه چای بیشتر دم بکشد، مقدار کاتشین افزایش می یابد. همچنین برگ های تازه چای نسبت به چای خشک ارجحیت دارد.
به نظر می رسد مصرف سه فنجان چای سبز در روز برای تاثیر ضدسرطانی کافی باشد. /قدس