عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی گفت: اگر مدیریت و برنامه‌ریزی در حوزه کشاورزی به طور صحیح اجرا شود، ایران برای سرمایه‌گذاری ارزش صدها کشور مانند برزیل را خواهد داشت و بودجه‌هایی که قرار است صرف واردات گسترده محصولات کشاورزی از برزیل شود باید زیرساخت‌های صنعت کشاورزی کشورمان را بسازد.

"هدایت‌الله میرمرادزهی" نماینده سراوان در گفتگو با خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران، با اشاره به اینکه اگر مدیریت و برنامه‌ریزی در حوزه کشاورزی به طور صحیح اجرا شود، ایران برای سرمایه‌گذاری ارزش صدها کشور مانند برزیل را خواهد داشت، اظهار داشت: بودجه‌هایی که قرار است صرف واردات گسترده محصولات کشاورزی از برزیل شود باید زیرساخت‌های صنعت کشاورزی کشورمان را بسازد.

وی با تاکید بر اینکه سلامت و معیشت مردم به صنعت کشاورزی وابسته است، تصریح کرد: وزیر جهاد کشاورزی در بخش مکانیزاسیون، اجرای برنامه‌های تخصصی و خرید گندم تاکنون حرکت خوبی انجام داده اما بدون تامین اعتبارات توسط هیئت دولت و همکاری وزارت نیرو در ارتباط با سدهای آب این اقدامات نتیجه مثبتی نخواهد داشت.

نماینده سراوان استفاده از معلمان فنی و مهندسی کشاورزی در شهرها و روستاها را برای مدیریت این امر مؤثر دانست و گفت: باید با برنامه‌ریزی برای مهار آب‌های از دست رفته، سطحی و مرزی، تقویم کشت و آ‌ب‌وهوای هر سرزمین محصولاتی را در آن به زیر کشت برد تا بدین‌گونه نیاز ما به برزیل و دیگر کشورها برای واردات محصولات کشاورزی قطع شود.

میرمرادزهی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری و امام راحل مبنی بر اینکه توسعه کشاورزی راه استقلال ایران است، بیان داشت: همان‌طور که ایران توانست در زمینه‌های هسته‌‌ای، دفاعی و پزشکی به خودکفایی برسد پس می‌تواند در حوزه کشاورزی نیز موفق عمل کند.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی خاطرنشان کرد: سازمانی که تحت عنوان حمایت از مصرف کننده در وزارت صنعت تعبیه شده باید فرصت را برای خرید تضمینی از کشاورزان برای نیاز داخلی و صادرات تأمین کند، اما می‌بینیم که کل خرماهای سال گذشته استان سیستان بلوچستان هنوز در سردخانه‌ها مانده است و خرمای سال جدید نیز کیلویی 300 تومان مشتری ندارد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار