به گزارش
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران، ، محمود حسن زاده بر ماموریت اصلی پست بانک که خرده بانکداری با رویکرد توسعه ای است؛ تاکیدکرد و گفت: ازامکانات وبستر وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و ظرفیت شرکتهای وابسته از جمله شرکت پست ج.ا. ایران ، استفاده می کنیم.
وی به توسعه روابط بین الملل در برنامه پست بانک اشاره کرد و افزود: به دنبال برقراری تعامل مالی با سایر پست بانکهای دنیا هستیم تا از این طریق سرویس های اختصاصی را که ویژه پست بانک های دنیا است؛ در حوزه ارزی ارائه کنیم.
حسن زاده با اشاره به اینکه ساماندهی خدمت اعتباری در قالب بسته سیاستها و ضوابط اعتباری بانکها، تصویب و ابلاغ شد، اظهار داشت: هم اکنون در حال تهیه و تولید ابزار اعتباری مناسب در حوزه بانکداری خرد در سطح شعب و دفاتر خدمات بانکی هستیم.
رئیس هیات مدیره پست بانک ایران اظهارکرد: هرساله در اتحادیه جهانی بانکهای پس انداز (WSBI) به عنوان یکی از اعضای هیات مدیره منطقه ای شرکت می کنیم وبه رایزنی و تبادل اطلاعات با پست بانکهای سایر کشورها می پردازیم تابتوانیم قابلیتها و توانمندیهای پست بانک ایران را معرفی کنیم.
وی ادامه داد: درحال حاضر از ظر ارائه خدمات با پست بانکهای جهانی فاصله داریم؛ اما ازنظر برنامه های توسعه شبکه، به سطح پست بانکهای جهانی نزدیک هستیم.
*رویکرد پست بانک، توسعه ICT و خرده بانکداری است حسن زاده با تقسیم بندی شبکه های بانکی به بانکهای تجاری ، بانکهای تخصصی ، بانکهای قرض الحسنه و بانکهای توسعه ای گفت: رویکرد پست بانک در سال 93 به سمت توسعه ICT و خرده بانکداری پیش می رود.
وی با اشاره به برنامه پنجم توسعه که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در آن مکلف به ایجاد و حضور در 7825 دفتر ICT روستایی جدید است گفت: وظیفه توسعه ای مطابق با قانون و اهداف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است و پست بانک را به توسعه بخش ICT بر اساس استانداردهای جهانی ملزم می کند.
رئیس هیات مدیره پست بانک ایران با بیان اینکه 407 شعبه و 14000 دفتر خدمات بانکی پست بانک در سراسر کشور به عنوان گسترده ترین شبکه بانکی و مالی فعالیت می کنند، افزود: پست بانک ایران در حال حاضر به دلیل در اختیار داشتن نرم افزار الکترونیکی آنی و آنلاین و متصل به شبکه شتاب در اغلب دفاتر قادر است با کمترین نیروی انسانی و پایین ترین هزینه، بالاترین بازدهی را داشته باشد .
وی درپایان خاطر نشان کرد:پست بانک، با ارائه انواع خدمات مالی و بانکی در نقاط کم برخوردار روستائی، می تواندنقش موثری در رونق اقتصادی، اشتغالزائی، کاهش مسافرتها و هزینه های مالی داشته باشد.
انتهایپیام/