گیتی صادقیان متخصص پوست و مو در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران ،گفت: برای درمان بریدگیها باید به عمق آنها توجه نمود. اگر بریدگی سطحی باشد میتوان در ابتدا با استفاده از پمادهای آنتی بیوتیک و پانسمان ساده درمان را آغاز نمود. این پمادهای آنتی بیوتیک باید روزانه 2تا3 بار روی محل بریدگی زده شوند و با خشک نگه داشتن، پیشگیری از آلودگی و رعایت اقدامات بهداشتی میتوان درد حاصل از بریدگی را التیام بخشید.
وی افزود: در حین اعمال بالا میتوان از کرمهای ترمیم کننده نیز استفاده نمود. همچنین برای شستشو از صابونهای نرم کننده که کمتر حالت قلیایی دارند بهره گرفت. بهتر است از پنها که صابونهایی هستند که حالت صابونی آنها کمتر میباشد، استفاده کرد.
صادقیان تصریح کرد: در صورتیکه بریدگیها عمیق باشد به طوری که به عمق درم نفوذ کند برای جوش خوردن محل بریدگی باید به آن بخیه زده شود.
زمانیکه به پوست بخیه زده میشود همراه با پانسمانهایی که موجب پیشگیری از آلودگی بیشتر زخم میشوند، ممکن است به آنتی بیوتیکهای موضعی و در موارد شدیدتر به آنتی بیوتیکهای سیستمیک نیز نیاز پیدا شود.
این متخصص در پایان خاطرنشان کرد: اگر زخم سطحی باشد در ابتدا با کمپرس میتوان جلوی خونریزی را گرفت و معمولا باید حدود 10 دقیقه ناحیه را فشار داد تا خون قطع شود و در مواردی که زخمها،عمیق، درشت و همراه با خونریزی باشند به بخیه کردن زخم نیاز میباشد و میتوان از چسبهایی که کار بخیه را انجام میدهند و دو لبههای زخم را به هم میچسبانند به جای بخیه استفاده کرد.
انتهایپیام/