رئیس سازمان نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس کشور از وجود 5400 پروژه نیمه تمام آموزشی در کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، مرتضی رئیسی رئیس سازمان توسعه و تجهیز مدارس کشور، در سی و یکمین اجلاس روسای آموزش و پرورش مناطق کشور گفت: سرانه فضای آموزشی کشور 53 میلیون متر مربع است که  2میلیون متر مربع آن به فضاهای ورزشی و 2میلیون متر مربع دیگر به فضاهای پرورشی اختصاص دارد.

وی در ادامه افزود:‌ به ازای هر دانش آموز می‌بایست 5.2 متر مربع فضای آموزشی استاندارد داشته باشیم اما آن چیزی که هم اکنون در کشور با آن مواجه هستیم این است که به ازای هر دانش‌آموز 4.9 متر مربع فضای آموزشی وجود دارد.

رئیسی همچنین تصریح کرد:‌ استان‌های یزد، کهکیلویه و بویر احمد، سمنان و چهار محال و بختیاری به لحاظ فضاهای آموزشی وضعیت مطلوبی دارند اما استان‌های البرز، آذربایجان غربی ، لرستان، سیستان و بلوچستان وضعیت سرانه آموزشی آن‌ها پایین تر از میزان استاندارد است.

وی ادامه داد: بحث ایجاد کلاس ششم در مقطع ابتدایی سبب ایجاد فشار در دبستان‌ها شد و این موضوع فاصله فضای استاندارد دانش آموزی را با سرانه استاندارد افزایش داد.

رئیس سازمان توسعه و تجهیز مدارس کشور در ادامه در خصوص فضاهای ورزشی عنوان کرد:‌ حدود 3700 سالن ورزشی و 2 میلیون متر مربع فضای سرپوشیده در آموزش و پرورش وجود دارد که به ازای هر دانش آموز به طور  متوسط 17 صدم متر مربع است.

رئیسی با اشاره به وجود 800 پروژه نیمه تمام ورزشی در کشور  افزود: می‌باسیت تلاش کنیم که خیرین موجود را حفظ کنیم و نام مدارس را که توسط خیرین ساخته می‌شوند تغییر ندهیم و هم اکنون خیرین در این خصوص گلایه‌هایی را دارند.

وی با اشاره به این که طی 16 سال گذشته توانسته‌ایم 2هزار  و 100میلیارد تومان اعتبار از خیرین جذب کنیم گفت: در قانون بودجه سال 93 به آموزش و پرورش اجازه داد شد تا پروژه‌های نیمه تمام را که تعدادشان 5400پرژوه است و زیر 80درصد پیشرفت فزیکی دارند به خیرین واگذار کنند و بر این اساس از ابتدای سال تاکنون 154 پروژه نیمه تمام به خیرین برای تکمیل واگذار شده است که بیشترین آن مربوط به استان خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان است.

رئیس سازمان نوسازی توسعه و تجهیز وزارت آموزش و پرورش با اشاره به تفاهم نامه‌ با وزارت راه و شهرسازی  گفت: بر اساس این تفاهم نامه می‌توانیم به موسسان مدارس غیر دولتی از طریق معرفی وزارتخانه راه و شهرسازی زمین واگذار کنیم اما شرط آن این است که ظرف مدت 2 سال در این زمین‌ها مدرسه ساخته شود.

رئیسی با اشاره به این که آموزش و پرورش طبق قانون بودجه سال93مجاز است زمین‌های مازادی که قابلیت ارزش افزوده را دارند به فروش برسانند گفت: بر این اساس آموزش و پرورش می تواند املاک مازاد را از طریق تغییر کاربری به فروش برساند.

وی  با بیان تجهیز  28 هزار کلاس درس به پکیج  افزود: از 300میلیارد تومان اعتبار مصوب در بودجه سال 93 برای استاندارد سازی سیستم گرمایشی مدارس تنها 60 میلیارد تومان به ما اختصاص پیدا کرده است. 

گفتنی است در ادامه این اجلاس حجت‌الاسلام والمسلمین ناصری معاون حقوقی و امور مجلس وزارت‌آموزش و پرورش عنوان کرد: استان‌هایی که املاک مازاد را از طریق اقدامات کارشناسی قیمت گذاری کرده و به فروش برسانند مورد تشویق قرار می‌گیرند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار