هدف رادیو 7 این است که به مردم آموزش دهد که چگونه می‎توانند، آرامش را در ساعت 11 شب به خانه‎های خود ببرند.

به گزارش خبرنگار رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران؛ فکر می‎کنم دقیقا  4 سال پیش بود که برنامه‎ای به نام رادیو 7 ساخته شد و مخاطبان بسیاری را به خود جذب کرد. روند اجرای این برنامه به گونه‎ای است که بسیاری تصور می کنند رادیو 7 ده سال است که پا به عرصه تلوزیون گذاشته است. در حالی که رادیو 7 در امرداد 89 شروع به کار کرد و امسال چهارمین جشن سالگرد رادیو 7 است. همیشه تصوری که از رادیو در ذهن مخاطب به وجود می‎آید این است که تنها صوتی باشد و تصور ذهنی را مخاطب خود به تنهایی بسازد. اما رادیو 7 این تابو را شکست و تصویر ذهنی مخاطب را نیز به دست گرفته است و آرامش شبانگاهی را برای مخاطب به ارمغان می‎آورد. یکی از علت‎های موفقیت این برنامه بخش قصه خوانی و گفت‎وگوی جالب کودکان با یکدیگر است. همچنین از موسیقی محلی و پاپ نیز در برنامه استفاده می‎شود و همین امر باعث می‎شود؛ افراد بسیاری جذب برنامه رادیو 7 شوند. هدف رادیو 7 این است که به مردم آموزش دهد که چگونه می‎توانند، آرامش را در ساعت 11 شب به خانه‎های خود ببرند. رادیو 7 تیزر پایانی جالبی نیز دارد که در پایان به معرفی تمامی عوامل دست‎اندر کار در برنامه پرداخته و بسیار جذاب با ارائه جمله‎هایی، همکاران خود را به مخاطبان می‎شناساند. چهره‎های فرهنگی و هنری و ورزشی بسیاری، طی این سال‎ها؛ در برنامه رادیو 7 حضور پیدا کرده‎اند.

برنامه رادیو 7 در ابتدا با اجرای منصور ضابطیان آغاز شد و سپس شاهین شرافتی در برنامه حضور پیدا کرد. پس از آن برنامه با اجرای دو قلوها، علی و عباس سیفی؛ بیا دلم پریشونه ادامه پیدا کرد. مجری غایب در برنامه رشید کاکاوند بود. جشن 4 سالگی رادیو 7 با مستنداتی نیز همرا بود. اولین مستند برنامه، متن لباس ستاره اسکندری بود. او در سال 89 برای اولین بار به رادیو 7 آمد. ایلیا منفرد مهمان بعدی رادیو 7 بود که در 70 مین سال سالگرد سرود ای ایران؛ این ترانه را با اجرای 18 خواننده، به تهیه‎کنندگی اشکان قوامی ساخته است.به دلیل 18 بند بودن ترانه ای ایران، این ترانه با 18 خواننده اجرا شده است. منفرد برنامه رادیو 7 را برنامه محبوب خود می‎داند. مهدی سپهر، برهام پاییز، مانی رهنما، علیرضا قرایی‎منش، فرمان فتحعلیان، اشکان کمان‎گری، امیر تفرشی، هومن جاوید، روزبه نعمت‎الهی، محمدرضا عیوضی، امیریل ارجمند، وحید تاج، محمد حشمتی، رضا تاج‎بخش، ایلیا منفرد، پدرام مرندریز، مهدی یغمایی و امیر کهکشان؛ 18 خواننده ترانه زیبای ای ایران بودند که با اجرای زیبای خود برنامه رادیو 7 را دلنشین‎تر کردند. مستند اشکان خطیبی دومین مستند جشن 4 سالگی برنامه رادیو 7 بود. اشکان خطیبی 14 بار در طی این 4 سال به رادیو 7 آمده است. علی اکبر رشیدی مجری دوشنبه شب‎های رادیو 7 است که در ابتدای حضورش در برنامه انتقاداتی به وی وارد بود که کم کم مخاطب رادیو 7 حضور رشیدی را در رادیو 7 پذیرفت. آهنگ ای کاروان سیدمرتضی فلاحتی دیگر مستند رادیو 7 بود که مخاطبان رادیو 7 آن را آهنگ برگزیده انتخاب کرده بودند. این آهنگ 21 بار از رادیو 7 پخش شده است. فلاحتی گفت که تلفیق زیبایی از نام سید مرتضی فلاحتی با نام آهنگ حکایت عشقبرای او جالب  بوده است که نام خواننده و ابتدای نام ترانه را به مرتضی حکایت تغییر داده و ثبت کرده است.

گفت‎وگوی کودکانه و جالب ایلیا و محمد درباره مشکلات و آرزوی از پدر و مادر، ترس از تاریکی و شغل نیز، بخش زیبای جشن سالگرد رادیو 7 بود که به جذابیت رادیو 7 افزود. منصور ضابطیان از حضور اولین کودک برنامه رادیو 7 در 4 سال گذشته به نام کامیار گرامی که در حال حاضر 8 ساله است، در برنامه 5 شنبه شب خبر داد.

یکی از اتفاقات جالبی که در برنامه رادیو 7 افتاد هدیه یکی از بینندگان رادیو 7 بود که متنی زیبا را روی سرامیک کار کرده بود. عبارت این متن «ای خدا این وصف را هجران مکن» بود که نکات جالبی در آن نهفته بود. این اثر به رادیو 7 تقدیم شد و دارای 7 کلمه، 7 نقطه و .. بود و انتخاب و سلیقه زیبای فرستنده را نشان می‎داد. احمد اطراق‎چی و حسین کلهر با ترانه‎ها در بخش بعدی برنامه شوخی کردند و پس از آن مستند رضا صادقی پخش شد. مستند آشا محرابی که در بخش قصه خوانی 28 بار از رادیو 7 پخش شده بود و مستند آخر که مستند کوروش تهامی بود؛ 25 بار شعر خوانی او از رادیو 7 پخش شده بود. آخرین مستند جشن رادیو 7 با مسعود امامی پایان یافت و به این صورت برنامه شماره 955 رادیو 7 با اجرای ترانه‎ها و مستندات برگزیده‎ای در جشن 4 سالگی خود به پایان رسید.


انتهای پیام / اس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار