مهندس هادی عزتی ارزش هر کیلو گرم سیست را بیش از 3 میلیون ریال اعلام کرد افزود:پیش بینی می شود در مرحله اول مقدار 100 کیلو گرم سیست تولید شود.
وی گفت: در حال حاضر نیاز کشور به سیست بیش از 15 هزار کیلو گرم است کهبیشتر آن از خارج وارد می شود و مقداری همدر ارومیه، بندر عباس و کرمان تولید می شود.
رئیس اداره تولید و پرورش شیلات و ابزیان خراسان رضوی خاطر نشان کرد: در صورتی که با اصول صحیح در منبع طبیعیکال شور گناباد اقدام به ذخیره سازی ناپلی گردد ضمن ایجاد اشتغال سالانه حدود یک تن سیست تولید و از خروج ارز جلو گیری می شود.
انتهای پیام//