به گزارش سازمان بهداشت جهانی از ابتدای سال ۱۳۹۳، تا به حال ۴۴۷۳ نفر به ابولا مبتلا شده که ۱۳۵۰ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران ،‌ پزشک آمریکایی که از بیماران مبتلا به ابولا در لیبریا این بیماری را گرفته بود و در بیمارستانی در آتلانتای آمریکا تحت درمان با داروی آزمایشی زی‌مپ قرار گرفته بود از بیمارستان ترخیص شد.

دکتر کنت برنتلی زمانی که در لیبریا به بیماران ابولا کمک می‌کرد، وی که ۳۳ ساله سن دارد امروز پس از یک کنفرانس خبری بیمارستان را ترک کرد.



او در این کنفرانس از همه کسانی که در این دوران به او کمک کرده بود تشکر کرد و از همه خواست مردم لیبریا را فراموش نکنند.

دکتر بروس ریبنر از بیمارستان امری در همان کنفرانس خبری گفت برای ترخیص از بیمارستان، باید ویروس از خون بیمار پاک شده باشد و حال بیمار در دو سه روز گذشته رو به بهبود باشد.

دکتر کنت برنتلی زمانی که برای یک گروه خیریه مسیحی به نام ساماریتنز پرس در لیبریا کار می‌کرد و به درمان بیماران مبتلا به ابولا مشغول بود، خود به ابولا مبتلا شد.

فرانکلین گراهام رییس این موسسه خیریه امروز با ستایش از روحیه شجاع دکتر برنتلی خدا را بخاطر بهبود او شکر کرد و گفته بهبودی و ترخیص او را از بیمارستان جشن خواهند گرفت.

نانسی رایتبول امدادگر ۶۰ ساله‌ای که او هم در لیبریا به ابولا مبتلا شده، در همین بیمارستان تحت درمان با زی‌مپ قرار داشت و او هم امروز مرخص شد.

پس از اینکه داروی آزمایشی زیمپ برای این پزشک آمریکایی تجویز شد دولت لیبریا از باراک اوباما رییس جمهور آمریکا خواست تا این دارو در اختیار لیبریا هم قرار دهد.

تجویز دارویی که مراحل آزمایش انسانی را نگذرانده و عوارض جانبی و خطرات آن ناشناخته است بحث‌های اخلاقی بسیاری را برانگیخت تا اینکه هفته پیش کارشناسان سازمان بهداشت جهانی در نشستی که به همین موضوع اختصاص داشت، به این نتیجه رسیدند که با در نظر گرفتن شرایط موجود و با رعایت تمام ملاحظات، استفاده از این دارو غیر اخلاقی نیست.



دیشب در زاغه‌های مونروویا پایتخت لیبریا آرامش برقرار بود، شنبه شب به یک مرکز قرنطینه بیماران مبتلا به ابولا در زاغه‌نشین‌های مونروویا حمله شد و بیش از بیست نفر که مشکوک به ابتلا به ابولا بودند و در این مرکز نگهداری می‌شدند از آن گریختند.

پس از آن، این زاغه نشین شاهد درگیری پلیس و ساکنان بود و الن جانسون سیرلیف، رئیس جمهوری لیبریا، مجبور شد مقررات منع آمد و شد در این محله اعلام کند.

به گزارش سازمان بهداشت جهانی از ابتدای سال ۱۳۹۳، تا به حال ۴۴۷۳ نفر به ابولا مبتلا شده که ۱۳۵۰ نفر جان خود را از دست داده‌اند. تقریبا تمام این قربانیان از سه کشور غرب آفریقا، گینه، سیرالئون و لیبریا بوده‌اند.

با وجود اینکه موارد مشکوک به این بیماری در نقاط دیگر گزارش شده اما بجز سه کشور فوق و نیجریه، ابتلا به بیماری در جای دیگری ثابت نشده است.



انتهای پیام/
برچسب ها: ابولا ، ویروس ، افریقا ، مسری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار