ایرج خسرونیا متخصص گوارش و بیماریهای داخلی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: وجود زخمها در هر کجای بدن میتوانند بیانگر مشکلی باشند. بنابراین باید به آنها توجه کرد و در صورت طولانی شدن با آنها به صورت جدی رفتار کرد.
وی افزود: در میان زخمهای دهانی آفت دهان از همه شایعتر است. افراد زیادی در طول زندگی خود آفت را تجربه کردهاند و به تجربه دریافتند که در حالت معمول هر آفتی پس از گذشت چند روز خود به خود بهبود مییابد.
خسرونیا اذعان داشت: برخی از زخمهای دهانی به علت مشکلی در دندانها به وجود آمده و سپس عفونی میشوند. گاهی هم این زخمها چند وقت برای رسیدن به حالت بهبود زمان میبرند. توصیه پزشکان به افرادی که دچار زخم دهانی شدهاند و مشاهده میکنند که پس از گذشت چند مدت هنوز بهبود نیافته است، این است که به پزشک مراجعه کنند و پیگیریهای لازم را انجام دهند. در بعضی مواقع ممکن است مسئله بسیار جدی شود و پزشک تشخیص سرطان را بدهد.
این متخصص داخلی در پایان گفت: وجود زخمها باید حتما از لحاظ بیماری درونی و گوارشی کاملا مورد بررسی قرار بگیرد و حتیالامکان در آن دوره از مواد تحریک کننده استفاده نکنند.
انتهای پیام/
بنده چندسالس هست که وقتی میخام غذا قورت بدم دچار مشکل میشم و به سختی میره پایین و باید دوباره محکم قورت بدم تا بره پایین و در این حین حالت خفگی بهم دست.
چند روزی هست که متوجه شدم یه غده کوچک مثل تیله در گلوم هست (البته دکتر نرفتم که غده رو تشخیص بده خودم فهمیدم)و همینطور دچار آفت دهان هم شدم.
ممنون میشم راهنمایی کنید بدونم مشکلم چیه