به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل؛ همایون حایری افزود:هم اکنون بخار نیروگاه های گازی و سوخت فسیلی کشور پس از تولید هدر می رود و وزارت نیرو در صدد است تا با سرمایه گذاری در زمینه بخش بخار نیروگاه ها، از همه ظرفیت های موجود در تامین برق استفاده کند و با این روش به اندازه نیمی از برق تولید شده، به ظرفیت تولید برق کشور افزوده می شود.
وی با اشاره به ورود نیروگاه زمین گرامایی مشگین شهر به چرخه تولید گفت: اگر در سال های گذشته به ویژه در 10 سال اخیر به سرمایه گذاری در بخش انرژی های نو از جمله انرژی بادی و خورشیدی توجه جدی شده بود، در زمینه تامین انرژی در وضعیت بهتری بودیم چرا که هم اکنون ضرر این عدم توجه را بیشتر احساس می کنیم.
مدیرعامل توانیر بیان کرد: سرمایهگذاری های ما در بخش تولید برق باید بر اساس انرژی های نا محدود باشد همچون باد و خورشید باشد که در این زمینه کشور ظرفیت بالایی دارد.
حایری تصریح کرد:هدف دیگر وزارت نیرو و توانیر افزایش راندمان نیروگاه ها از 32 درصد به 42 درصد است تا از این طریق نیز وابستگی نیروگاهها به سوخت فسیلی کمتر شود به طوری که سال گذشته برای تولید 900 مگاوات برق از انرژی های بادی و خورشیدی قرارداد منعقد شده و برای امسال نیز افزایش پله ای انجام می شود.
وی با بیان این که بخار تولید شده در نیروگاه های فسیلی و گازی پس از هدر می رود، افزود:وزارت نیرو در صدد است تا با سرمایه گذاری در زمینه بخش بخار نیروگاه ها از همه ظرفیت های موجود در تامین برق استفاده کند و با این روش به اندازه نیمی از برق تولید شده به ظرفیت تولید برق کشور افزوده می شود.
مدیرعامل توانیر بیان کرد: هدف دیگر وزارت نیرو و توانیر افزایش راندمان نیروگاه ها از 32 درصد به 42 درصد است تا از این طریق نیز وابستگی نیروگاه ها به سوخت فسیلی کمتر شود.
حایری با اشاره به محوریت تبادل انرژی بین استان های شمالغرب و کشورهای همسایه، افزود:با راه اندازی بخش بخار نیروگاه سیکل ترکیبی سبلان اردبیل ، مبادله برق با کشورهای همسایه بیشتر می شود.
انتهای پیام/ب