تلخی قندهای مصنوعی، بیشتر از شیرینی شان است!

امروزه در هر قنادی و یا داروخانه‌ای قند و شیرینی رژیمی به فروش می‌رسد و شاید بسیاری از مردم برای فرار از چاقی و اضافه وزن، به مصرف این مواد روی بیاورند.

دکتر برلیانت بزرگمهر، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران گفت: امروزه در صنایع غذایی کشور، استفاده از شیرین کننده‌های مصنوعی، رواج زیادی پیدا کرده است از آنجایی که این شیرین کننده‌ها، کالری و ارزش غذایی ندارد، مورد توجه بسیاری از افرادی که در پی لاغری هستند، قرار گرفته است.
 
دکتر بزرگمهر ادامه داد: دو نوع از این شیرین کننده‌های مصنوعی که کاربرد بیشتری در صنایع غذایی دارند، آسپارتام و ساقارین است طبق آزمایشات انجام شده،مشخص شد استفاده زیاد از آسپارتام می‌تواند منجر به بروز بیماری‌های مختلف مثل سرطان شود.
 
این متخصص تغذیه تاکید کرد:بهتر است افراد تا حدامکان، از قندهای ساده که انرژی زیادی برای سوخت و ساز آنها مصرف نمی‌شود، اجتناب کنند و به جای آن از مواد نشاسته دار که قند پیچیده است مثل نان، برنج، ماکارونی و سیب زمینی استفاده شود.
 
ضمن اینکه باید توجه داشت، سیب زمینی به حالت پخته، دارای نمایهگلاسیمی بالایی است و کالری بالایی دارد.
 
انتهای پیام/
برچسب ها: قند ، مصنوعی ، چاقی ، لاغری ، شیرینی ، کالری ، تلخ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار