دکتر برلیانت بزرگمهر، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران گفت: امروزه در صنایع غذایی کشور، استفاده از شیرین کنندههای مصنوعی، رواج زیادی پیدا کرده است از آنجایی که این شیرین کنندهها، کالری و ارزش غذایی ندارد، مورد توجه بسیاری از افرادی که در پی لاغری هستند، قرار گرفته است.
دکتر بزرگمهر ادامه داد: دو نوع از این شیرین کنندههای مصنوعی که کاربرد بیشتری در صنایع غذایی دارند، آسپارتام و ساقارین است طبق آزمایشات انجام شده،مشخص شد استفاده زیاد از آسپارتام میتواند منجر به بروز بیماریهای مختلف مثل سرطان شود.
این متخصص تغذیه تاکید کرد:بهتر است افراد تا حدامکان، از قندهای ساده که انرژی زیادی برای سوخت و ساز آنها مصرف نمیشود، اجتناب کنند و به جای آن از مواد نشاسته دار که قند پیچیده است مثل نان، برنج، ماکارونی و سیب زمینی استفاده شود.
ضمن اینکه باید توجه داشت، سیب زمینی به حالت پخته، دارای نمایهگلاسیمی بالایی است و کالری بالایی دارد.
انتهای پیام/