کارشناس مسئول زعفران سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: افزودن کود دامی در هر سال به منظور تقویت خاک به سطح خاک ضروری است.

اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: در صورت انبارداری با توجه داشت که پیازهای زعفران روی هم انباشته نشوند تا تهویه به خوبی انجام گیرد.

وی تجزیه خاک را در تخصیص کود به اراضی زعفران ضروری دانست و تشریح کرد: تخصیص کود به اراضی زعفران باید بر اساس تجزیه خاک و میزان مواد آلی و نسبت کربن به ازت خاک صورت پذیرد.

نقشی ادامه داد: با توجه به قیمت بالای‌ این گیاه ارزشمند و امکان ارزآوری‌ بسیار زیاد آن برای اقتصاد کشور و از دیگر سو به دلیل تولید قریب به 90 درصد زعفران جهان در ایران، این طلای سرخ در درآمدزایی و اشتغال آفرینی از اهمیت به سزایی برخوردار است.

کارشناس مسئول زعفران سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: یکی از عوامل کاهش کیفیّت محصول زعفران ایران، طولانی بودن مدت خشک شدن آن است.

نقشی با توصیه به زعفران کاران تاکید کرد: پس از انتقال گلها از مزرعه به محل جداسازی در کمترین زمان ممکن باید اقدام به جداسازی کلاله از سایر اجزاء گل نمود در غیر این صورت به دلیل فسادپذیری سریع گلها، غیراستفاده می شود.
 
انتهای پیام/
برچسب ها: تقویت ، خاک ، مزارع
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.