بهمنش عضو اتحادیه تولید کنندگان و صادرکنندگان طلا وجواهر و سنگهای قیمتی در گفتگو با
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ با اشاره به ظرفیت بالای معاون ایران و اشتغالزایی بالایی که میتواند ایجاد کند گفت: متاسفانه واردات مصنوعات طلا به کشور جز ضرر نتیجهای ندارد.
وی افزود: ایران پنجمین کشور مصرف کننده طلا و جواهر در جهان است و روزانه 1.5 تن طلا و جواهر در کشور داد و ستد میشود.
بهمنش گفت: از این مقدار500 کیلیوگرم در داخل کشور دست تولیدکنندگان در کارگاهها تولید میشود در حالیکه ظرفیت تولید 2 تن را داریم.
عضو اتحادیه طلا و جواهر ادامه داد: برخی افراد فرصتطلب از ترکیه، امارات و تایلند طلا به کشور وارد میکنند و این موجب تعطیلی برخی واحدهای تولیدی شده است.
این بازرس اتحادیه تولیدکنندگان طلا و جواهر افزود: یک چهارم هر گرم طلای وارداتی به عنوان اجرت دریافت میشود و اگر این مصنوعات نگین اتمی هم داشته باشند در مجموع 40 درصد طلای خارجی بهعنوان اجرت هدر میشود.
وی ادامه داد: در حالیکه کشورهایی مانند ایتالیا و ترکیه بیشترین ارزآوری را از صادرات طلا دارند با این حال سهم کشور ما از صادرات طلا به دنیا تنها یک درصد است.
وی گفت: انتظار ما این است که دولت راه صادرات طلا را هموار کند و با نظارت بیشتر مانع از ورود طلای خارجی به کشور شود.
این عضو اتحادیه طلا و جواهر با اشاره به فروش طلای خارجی در بازار گفت: چندین بار با فروشندگان برخورد شده است اما در کنار این برخوردها باید ریشهیابی فرهنگسازی شود که تنها کالای ایرانی و تولید داخل خریداری شود.
وی خاطرنشان کرد: در کشور ما برندهای مطرحی در حال کار هستند و در حال حاضر بیشترین طلا در استانهای تهران، اصفهان ، تبریز، یزد و مشهد تولید میشود.
انتهای پیام/