به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، 450 مرکز صنعتی باریکه غزه در حملات صهیونیستها به طور کلی تخریب و بیش از 500 کارگاه و تاسیسات دیگر دچار خسارت شد.
"علی الحایک" رئیس اتحادیه صنایع فلسطین در غزه گفت: این مراکز ستون فقرات اقتصاد فلسطین بود و هزارن کارگر اهل غزه در این کارگاهها، کارخانهها و مراکز صنعتی مشغول به کار بودند.
وی خواستار از سرگیری هرچه زودتر فعالیت صنایع شد و پیشنهاد داد که منطقه صنعتی امنی به دور از مناطق مرزی در غزه ساخته شود.
روز یکشنبه شورای هماهنگی بخش خصوصی غزه، نشستی را با معاون نخست وزیر، "محمد الحساینه " وزیرمشاغل فلسطین برای بررسی نقش بخش خصوصی در بازسازی غزه برگزار کرد. "محمد مصطفی عبر" وزیر اقتصاد دولت وفاق نیز از طریق ویدئو کنفرانس در این جلسه شرکت کرد.
نمایندگان بخش خصوصی در این نشست مهم ترین مساله را اسکان آوارگان و بازسازی مناطق مسکونی عنوان کردند. نمایندگان بخش خصوصی همچنین اعلام کردند که علاوه بر مراکز صنعتی و کارگاهی، بخش زیادی از زمین های زراعی به ویژه در مناطق شرقی غزه ویران شده است.
حل مشکلات انرژی، برق و اجرایی شدن دستور محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان برای در نظر گرفتن غزه به عنوان منطقه ای بحران زده از دیگر خواستههای اساسی بخش خصوصی غزه بود. بر اساس دستور محمود عباس، مالیات بر واردات و مواد مصرفی درغزه لغو خواهد شد.
محمد مصطفی وزیر اقتصاد دولت فلسطین با مشارکت بخش خصوصی در تمامی کمیتههای بازسازی غزه موافقت کرد.
وی وعده داد برای حل مشکلات و بازسازی سریع غزه همه تلاش خود را صرف خواهد کرد. وی همچنین پایداری مردم غزه در مقابل دشمن صهیونیست را مورد تقدیر قرار داد.
انتهای پیام/