![ترامپ: معامله با ایران و چین ممکن است](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339192_610.jpg)
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ، به نقل از خبرگزاری رویترز، ولایت هلمند، منبع نیمی از تریاک افغانستان است و کنترل برخی از مناطق این ولایت به دست قاچاقچیان مواد مخدر و شبه نظامیان طالبان افتاده است. در مدت جنگ افغانستان صدها سرباز آمریکایی و انگلیسی کشته و زخمی شدهاند اما در حال حاضر همزمان با خروج اکثر نیروهای خارجی از افغانستان مسئولیت امنیت این کشور به دست نیروهای افغان است.
ژنرال اسدالله شیرزاد، فرمانده نیروهای ویژه افغانستان با اشاره به تلاشهایش در منطقه سنگین ولایت هلمند به خبرنگاران گفت: با توجه به تماسهایی که با رهبران قبیلهای و طالبان برقرار کردهام در حال حاضر مذاکرات آغاز شده است.
در حال حاضر امنیت در منطقه سنگین بهتر شده اما برای داشتن یک ولایت صلح آمیز زمان بیشتری برای مذاکره نیاز است.
ژنرال شیرزاد از ارائه جزئیات درباره مذاکرات با طالبان امتناع کرد اما گفت، امیدوار است تا زمانی که آرامش در منطقه سنگین احیا شد مذاکراتش را در سراسر ولایت هلمند گسترش دهد.
قاری یوسف احمدی، سخنگوی طالبان ضمن رد هرگونه مذاکره با نیروهای امنیتی این ولایت گفت: در حال حاضر هیچ برنامهای برای مذاکره نداریم.
/انتهای پیام