رئیس اورژانس کشور از آغاز آموزش بیش از 14 هزار پرسنل اورژانس پیش بیمارستانی جهت ارائه خدمات درمانی به آسیب دیده های ناشی از مصرف مواد مخدر در کشور خبر داد و گفت: مصرف مخدرهای سمی وقوع سکته و خونریزی مغزی را افزایش می دهد.

به گزارش خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران، دکتر مسعود صابری نیا اظهار داشت: خدمت رسانی به بیمارانی که بر اثر مصرف مواد مخدر دچار آسیب می‌شوند با سایر بیمارانی که به علل متفاوت آسیب دیده و یا دچار سکته‌های مغزی و قلبی شده‌اند، متفاوت نیست و پرسنل اورژانس در هر حالت ملزم به ارائه خدمات درمانی به مردم هستند.
 
وی با اشاره به اینکه برخی پیشنهاد راه اندازی اورژانس ویژه جهت ارائه خدمات به آسیب دیده ها و مصرف کنندگان مواد مخدر با توجه به افزایش مرگ و میر معتادان داده اند، گفت: به نظرم ارائه آموزش های لازم به پرسنل در اورژانس‌های بیمارستانی و پیش بیمارستانی در این رابطه اهمیت بیشتری دارد.
 
رئیس اورژانس کشور افزود: خوشبختانه موضوع اجرای ارائه آموزش های لازم به 14 هزار پرسنل در اورژانس های پیش بیمارستانی و تمامی پرسنل در 536 اورژانس بیمارستان های دولتی آغاز شده است و با اتمام این آموزش ها نتایج موفقی را در امر کاهش مرگ و میر ناشی از مصرف مواد مخدر خواهیم داشت.
 
دکتر صابری نیا با بیان اینکه این آموزش ها به پرسنل اورژانس علاوه بر فراهم شدن برخورد مناسب با بیماران و آسیب دیده های ناشی از مصرف مواد مخدر، امکان نجات فرد آسیب دیده از مرگ احتمالی را افزایش می دهد، تاکید داشت: جداسازی اورژانس این افراد از سایر بیماران سبب بها دادن به مصرف مواد مخدر شده و به نظرم نادرست است.
 
وی اظهار داشت: موضوع جداسازی اورژانس آسیب دیده‌های مصرف مواد مخدر از سایر بیماران باید به صورت دقیق و کارشناسی مورد بررسی قرار گیرد. نمی توان برای هر بیماری، یک اورژانس ویژه در نظر گرفت و این موضوع به لحاظ علمی و بودجه ای نیز انجام شدنی نیست.
 
رئیس اورژانس کشور با اشاره به اینکه مصرف مواد مخدر ناخالص همچون استفاده از یک ماده غیراستاندارد است، گفت: مواد مخدر ناخالص حاوی مواد سمی است و عوارض مصرف مواد مخدر را در فرد افزایش می دهد همچنین این مواد احتمال سکته و خونریزی مغزی را شدت می بخشد و ممکن است مرگ زودهنگام مصرف‌کننده را به همراه داشته باشد.
 
دکتر صابری نیا ضمن هشدار به جوانان و نوجوان نسبت به عوارض مصرف مواد مخدر به ویژه از نوع صنعتی از آنان خواست که تفریحات خود را به سمت سمت شادی های سالم پیش ببرند تا ناخواسته گرفتار شدن معضل اعتیاد نشوند.
 
وی همچنین از مردم خواست در صورت مشاهده رفتارهای نابهنجار و ناشایست از جانب فرد مصرف کننده مواد مخدر و محرک های صنعتی یا احساس تپش قلب این افراد، در صورت امکان او را به اورژانس انتقال داده یا با شماره 115 تماس بگیرند.
 
رئیس اورژانس کشور خاطر نشان کرد: با این دیدگاه که مصرف کننده های مواد مخدر بیمار اجتماعی هستند و مشکلات اقتصادی، اجتماعی، روانی یا ساختار شخصیتی سبب گرایش این افراد به سمت مصرف مواد مخدر شده است؛ نگاه حمایتی به این افراد  بد نیست ولی به هیچ عنوان نباید تائیدی بر نوع مصرف آنها باشد.
 
وي در پايان افزود امیدوارم با اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر نیز شاهد کاهش گرایش نسبت به مصرف مواد مخدر در جامعه باشیم.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار